Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Lemken пусна на пазара сеялките Solitair, работещи с дисков култиватор

Lemken пусна на пазара сеялките Solitair, работещи с дисков култиватор

Сеялка Solitair на Lemken

Към настоящия момент селското стопанство има нужда от високоефективна техника, която позволява универсални приложения в комбинация с други машини. Пневматичните сеялки Solitair на Lemken са от прикачен, полуприкачен и навесен тип. Работната ширина варира от 3 до 12 м – добра предпоставка за ефективна работа в различните по площ земеделски земи. Респективно капацитета на бункера е от 1100 до 5800 л за оптималната работа на всяка машина.

За комбинативно мислещите фермери, които целят да спестят време и разходи, а в същото време да оптимизират резултатите от работата си, Lemken предлага прикачната сеялка Solitair с дисков култиватор. Тази опция, компанията предлага за моделите с работни ширини от 3 до 4 м. Тази иновативна комбинация ще бъде показана за първи път през март следващата година на изложението LAMMA.

Lemken предлага сеялките Solitair 8, 9, 9K, 10K, 12K. Solitair 8 и Solitair 9 са универсални пневматични сеялки. Работните ширини при тях са 3 и 4 метра. Капацитетът на бункера за зърно е 1850 л.

Сеялките Solitair 9K и Solitair 10 K са пневматични сеялки, идеални за по-големи площи. Те са с работни ширини от 4 до 6 м и капацитет на бункера за зърно. При сгъване за транспортиране придобиват компактния размер от 3 м широчина. Посредством Solitronic апарата могат да се контролират всички оперативни функции, включително и калибрирането. Solitair 10K може да работи в комбинация с култиватор (Quartz) или брана (Zirkon).

За нуждите на едрите земеделски производители, Lemken предлага сеялката Solitair 12 K. Тя е с работна ширина от 8 до 12 м. Сеялката е хидравлично сгъваема и достига транспортни параметри с по-малко от 3 м ширина. Капацитетът на бункера за зърно е 5800 л.

Името Lemken се асоциира с ковачницата, създадена в далечната 1870 г. от Wilhelmus Lemken, а в наши дни и със селскостопанска техника. И до днес компанията пази духа на семейния бизнес. Lemken доказва своя професионализъм в производството на селскостопанска техника.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug