Lemken пусна на пазара сеялките Solitair, работещи с дисков култиватор

Lemken пусна на пазара сеялките Solitair, работещи с дисков култиватор

Към настоящия момент селското стопанство има нужда от високоефективна техника, която позволява универсални приложения в комбинация с други машини. Пневматичните сеялки Solitair на Lemken са от прикачен, полуприкачен и навесен тип. Работната ширина варира от 3 до 12 м – добра предпоставка за ефективна работа в различните по площ земеделски земи. Респективно капацитета на бункера е от 1100 до 5800 л за оптималната работа на всяка машина.

За комбинативно мислещите фермери, които целят да спестят време и разходи, а в същото време да оптимизират резултатите от работата си, Lemken предлага прикачната сеялка Solitair с дисков култиватор. Тази опция, компанията предлага за моделите с работни ширини от 3 до 4 м. Тази иновативна комбинация ще бъде показана за първи път през март следващата година на изложението LAMMA.

Lemken предлага сеялките Solitair 8, 9, 9K, 10K, 12K. Solitair 8 и Solitair 9 са универсални пневматични сеялки. Работните ширини при тях са 3 и 4 метра. Капацитетът на бункера за зърно е 1850 л.

Сеялките Solitair 9K и Solitair 10 K са пневматични сеялки, идеални за по-големи площи. Те са с работни ширини от 4 до 6 м и капацитет на бункера за зърно. При сгъване за транспортиране придобиват компактния размер от 3 м широчина. Посредством Solitronic апарата могат да се контролират всички оперативни функции, включително и калибрирането. Solitair 10K може да работи в комбинация с култиватор (Quartz) или брана (Zirkon).

За нуждите на едрите земеделски производители, Lemken предлага сеялката Solitair 12 K. Тя е с работна ширина от 8 до 12 м. Сеялката е хидравлично сгъваема и достига транспортни параметри с по-малко от 3 м ширина. Капацитетът на бункера за зърно е 5800 л.

Името Lemken се асоциира с ковачницата, създадена в далечната 1870 г. от Wilhelmus Lemken, а в наши дни и със селскостопанска техника. И до днес компанията пази духа на семейния бизнес. Lemken доказва своя професионализъм в производството на селскостопанска техника.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!