Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Lemken въведе нова система за дигитален контрол при пръскане

  • 24.06.2011 09:45
  • 1032
  • 0
Lemken въведе нова система за дигитален контрол при пръскане

навесна пръскачка Lemken

 

 

Немската компания Lemken, която е един от световните лидери в производството на почвообработващи машини, инвестира все повече в разработката на нови технологии при сериите пръскачки Lemken.

 

Навесните пръскачки Lemken вече могат да бъдат оборудвани с новата дигитална система за контрол на пръскането - TeeJet Matrix.

 

Новата система ще се предлага за всички пръскачки с капацитет на резервоара за препарат от 900 до 1900 литра и ширина на пръскащите щанги до 15 м., както и до 24 метровите щанги от алуминии, предлагани от Lemken.

 

Дигиталния дисплей на системата Matrix е пълноцветен и предлага ясно картиране на области, които са с неправилна форма. Така се избягва припокриването при пръскане или рискът определени площи да останат нетретирани с препарат за растителна защита.

 

 

© 2011 tractor.bg

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug