Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Lemken въведе нова система за дигитален контрол при пръскане

Lemken въведе нова система за дигитален контрол при пръскане

навесна пръскачка Lemken

 

 

Немската компания Lemken, която е един от световните лидери в производството на почвообработващи машини, инвестира все повече в разработката на нови технологии при сериите пръскачки Lemken.

 

Навесните пръскачки Lemken вече могат да бъдат оборудвани с новата дигитална система за контрол на пръскането - TeeJet Matrix.

 

Новата система ще се предлага за всички пръскачки с капацитет на резервоара за препарат от 900 до 1900 литра и ширина на пръскащите щанги до 15 м., както и до 24 метровите щанги от алуминии, предлагани от Lemken.

 

Дигиталния дисплей на системата Matrix е пълноцветен и предлага ясно картиране на области, които са с неправилна форма. Така се избягва припокриването при пръскане или рискът определени площи да останат нетретирани с препарат за растителна защита.

 

 

© 2011 tractor.bg

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug