Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Летище Хиитроу в Лондон от седмица се почиства с 40 нови трактора John Deere 6930

Летище Хиитроу в Лондон от седмица се почиства с 40 нови трактора John Deere 6930

Летище Хиитроу в Лондон от седмица се почиства с 40 нови трактора John Deere 6930. Машините са специално окомплектовани за почистване на пистите за рулиране на самолетите.

От ръководството на BAA / British Airways Airport заявиха, че ефективността на почистването с трактори в сравнение с досега използваните 17 тонни почистващи камиони е много по-добра. Новите трактори John Deere са оборудвани със специални скоростни кутии, които позволяват по-бързо ускорение на машините. Благодарение на по-бързото почистване този зимен сезон от летището отчитат, че са намалели драстично забавянията на полетите.

Почистващите трактори John Deere са оборудвани с отметателни дъски за сняг, четки и специални компресори за обезледяване. След края на зимния сезон, BAA ще направи анализ за ефективността на новата техника и се очаква да бъдат поръчани още над 390 трактора за нуждите на летища във вътрешността на страната.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug