Лизинг на земя пести пари в кризата

„Агрион финанс“ с преференциални условия за земеделци

Лизинг на земя пести пари в кризата

Лизинг, който приляга като ръкавица към вашия земеделски бизнес – изготвен според вашите нужди, възможности за плащане и при изгодна лихва. Това е част от предложението към фермерите на кредитиращата компания „Агрион финанс“, част от лидера на пазара на земеделска земя „Агрион финанс“.

 

Без собствени средства

 

„Основен приоритет на „Агрион“ е подпомагането на малки и средни земеделски производители и затова през последните години постоянно облекчаваме процедурата, съкращавайки сроковете и при кандидатстване за финансиране“, казаха от компанията.  

 

Оценката за имота се прави от експертите на „Агрион“ и е абсолютно безплатна. Ако съвпада с цената на парцела, фермерът не дължи първоначална вноска, а директно започва да погасява лизингови вноски. Обезпечението е земеделска земя. Дружеството не начислява такса за разглеждане на документи, липсва и такса ангажимент. 

 

Индивидуален погасителен план


Сред по-изгодните условия за фермерите е и изготвянето на индивидуален погасителен план за всеки лизингополучател. Фермерите могат да изберат на колко вноски и кога да изплащат лизинга си, като съобразят тези плащания с приходите, които имат по периоди. Дружеството не начислява такса за разглеждане на документи, липсва и такса ангажимент. 

 

За регистрираните земеделски производители и юридическите лица не се изисква кредитна история и подробен бизнес план, каквито са задължителните условия на други кредитни институции. 

 

Без такси и комисиони


„Агрион финанс“ не удържа такси за разглеждане на документите и за оценка на обезпечението. Пазарната оценка на желаната земеделска земя се извършва от експертите на „Агрион“ и се покрива от дружеството. Размерът на отпуснатото финансиране не зависи от дохода на физическото лице, а се определя от стойността на имота, който се предлага за обезпечение. По този начин се подпомагат предприемачи, които тепърва стартират своята бизнес дейност. Предвижда се и възможност компанията да финансира разходите по прехвърлянето на имота.

 

Информация за пълните условия на финансовите продукти на „Агрион финанс“ може да бъде намерена на сайта на компанията и на националния телефон 0800 111 66.