Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Лорд Бамфорд от JCB ще влезе в Камарата на Лордовете

Лорд Бамфорд от JCB ще влезе в  Камарата на Лордовете

Председателят на Борда на директорите на JCB Лорд Бамфорд заема своето място в Камарата на Лордовете на 7.11.2013 г., обяви компанията.

Сър Антъни Бамфорд получи благородническо звание през месец Август и към него ще се обръщат с „Лорд”, след като официално получи  титлата  Барон Бамфорд на Дейлесфорд, в графство Глочестършир и на Уутън, в графство Стафордшир.

Лорд Бамфорд, който през следващата година ще отбележи 50 години работа в JCB, споделя: “Производството и инженеринга са сферите, в които съм бил съсредоточен по време на моята работа досега и очаквам да съм от полза в тези важни сектори, когато заема мястото си в Камарата на Лордовете”.

Камарата на Лордовете е втората камара на Парламента на Обединеното кралство. Тя е независима и допълва работата на Камарата на Общините.

Лорд Бамфорд започва работа в Централата на JCB в Рокестър, Стафордшир през 1964 г., след двегодишна стажантска програма в областта на инженеринга и машиностроенето в Massey Ferguson, Франция. Той става Председател и управляващ директор на JCB в края на 1975 г., наследявайки своя баща, покойният Джоузеф Сирил Бамфорд , който основава компанията на рождения ден на сина си – 23.10.1945 г.

Под ръководството на Лорд Бамфорд JCB се превръща в един от най-големите и най-успешни световни производители на строителна техника. JCB печели повече от 50 първи награди за износ, маркетинг, дизайн, технологии, както и за опазване на околната среда. 27 от наградите са на Кралицата на Обединеното кралство за постижения в областта на технологиите и износа.

Дейлесфорд е имение в Глочестър, където Лорд и Лейди Бамфорд живеят и се занимават със земеделие, а Уутън е област в съседство с централата на JCB в Стафордшир, където Лорд Бамфорд е израснал и където JCB все още има ферма.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug