LS MT7: Новият флагман на бранда вече е на българския пазар на специална цена

LS MT7, 101 к.с, дава на земеделците много повече - ниска консумация на гориво, ненадмината производителност и маневреност

LS MT7: Новият флагман на бранда вече е на българския пазар на специална цена

Новият флагман на южнокорейските трактори LS вече е на българския пазар и то на специална цена за българските земеделци от Сатнет. Моделът LS MT7, 101 к.с се отличава с ниска консумация на гориво, ненадмината производителност, отлична маневреност и обезшумена кабина.

 

“LS MT7 е универсален трактор с кабина и със 101 к.с. Производителите залагат на 4-цилиндров двигател с марката Iveco, скоростна кутия Power Shuttle с 40 скорости с реверс и крийпър, който  се използва за приложения, изискващи изключително бавни скорости”, коментира за Трактор.БГ Димитър Вангелов, управител на Сатнет - официалният вносител на бранда за България.

 

 

Изключително ниските нива на шум и ниските нива на вибрации, позволяват на оператора да работи комфортно дори при много дълъг работен ден. Двигателят отговаря на най-високите еко норми NRE, като също така е изключително икономичен.
 
Резервоарът за гориво при LS MT7 е 115 л., което гарантира дълга работа в полето с едно зареждане.

 

Хидравличната система при този модел е с две независими хидравлични помпи, което гарантира безпроблемното прикачване и работа с по-енергоемък инвентар .
 
Капацитета на помпите е 86 л/мин., като от тях 61 л/мин. са за навесната система, а останалите за хидравличното управление.
 
“Навесната система е триточкова с два допълнителни външни цилиндъра, повишаващи товарния капацитет на 3800 кг. Тя е с хидравлично управление и контрол на позицията от кабината на трактора. Фабрично, тракторът има изведени четири двойки хидравлични клапи за различни комерсиални приложения и инвентар”, добави Димитър Вангелов.

 

 

Всеки трактор LS от тази серия, независимо дали се предлага с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управлението.

 

“Нещо много важно в трактора е неговия нов дизайн. Той предразполага механизатора към много по-добра видимост. Освен предните основни фарове в LS MT7са добавени още по четири предни и четири задни фарове за по-добър контрол при работа в тъмната част на деня. И още - тракторът е оборудван с комфортна пневматична седалка позволяваща завъртане до 20° за по-добра видимост”, категоричен е управителят на Сатнет.

 

Кабината на LS MT7 е луксозна, с парно, климатик и филтриране на въздуха. Оборудвана е и с подходяща озвучителна стерео система, състояща се от оптимално разположени тонколони и съвременен плейър.

 

С всеки закупен трактор от Сатнет получавате:

Безплатен транспорт.

Обучение в избрана от вас сервизна база на САТНЕТ ЕООД в страната.

Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

 

Попитайте още сега за своята персонална оферта за трактор LS MT7 на тел.: 0888 444 499 или на e-mail: [email protected]