LS показа чисто нова линия трактори, етап V на БАТА АГРО 2021

Новите машини идват освен с нов двигател, но и с по-агресивен дизайн и множество екстри

LS показа чисто нова линия трактори, етап V на БАТА АГРО 2021

Корейските трактори LS, които от години са хит на българския пазар, пуснаха изцяло нова линия трактори, отговаряща на новите изисквания на ЕС за вредни емисии - Tier V. Новите машини идват освен с нов двигател, но и с по-агресивен дизайн и множество екстри.

 

Запознайте се с новия LS MT 3.60 (TIER V)

 

“Характерно за тракторите LS при нас тази година е, че всички серии са изцяло променени. Планирано трябваше още от началото на 2021 г. всички трактори да отговарят на нивата на вредни емисии TIER V. Това е изискване на ЕС. С това LS промени изцяло сериите си, а не само двигателите и еко нормите, на които те принадлежат.

 

 

Променен е дизайнът. Има нови екстри, като са надградени старите модели. Запазено е всичко добро в тях и надграждането е с допълнителни екстри от вида на GSP ground speed PTO, крийпър при по-малките лозаро-овощарски модели, което им дава една допълнителна функционалност, за да бъдат използвани и в зеленчукопроизводството и др.”, каза за Трактор.БГ управителят на Сатнет - Димитър Вангелов.

 

 

На щанда на компанията, по време на изложението БАТА АГРО в Стара Загора бяха представени новите серии, сред които MT1.25 - най-малкият представител на тракторите LS. Заедно с новите серии XJ и MT3, които са наследници на J и XR серията.

 

Тракторите от серията MT3 са едни от най-продаваните модели в България, заради добрата си цена, компактността си, като за сметка на това разполага с голяма мощност и функции, с които могат да се извършват разнообразни селскостопански задачи с лекота. 

 

Мощностният диапазон на LS MT3 достига до 60 к.с, с капацитет на задния навес до 1250 кг. 

 

За максимален комфорт, кабината е обезшумена откъм двигателя и се предлага със седалка Grammer от най-висок клас, заедно с вградена аудио система. Моделът идва с джойстик и разпределител за челен товарач, както и с GSP ground speed PTO система като опция.

 

 

“При по-големите представители по-късно тази година очакваме MT4, който ще наследи U и XU серията. Като XP, който наследи Plus серията, вече е известен на нашия пазар още от 2019 г.”, добави той.

 

Въпреки пандемията от COVID-19, Сатнет и LS не спират да се развиват. Дилърската мрежа на компанията в България расте, а с нея и доволните клиенти на корейския бранд, които вече са над 1000.

 

“В условията на пандемия през 2021 г. фирмата ни се справя изключително добре. Планирахме нашите доставки за тази година изключително оптимистично ноември/декември 2020 г., като тракторите пристигат регулярно всеки месец и продажбите са по-високи спрямо предходни години.

 

Тракторите LS се наложиха изключително през последните години. Както всички знаят ние сме вносители за България и за целия Балкански полуостров още от 2012 г. Все повече и повече трактори продаваме. Сервизът ни се разраства, дистрибуторската мрежа също. Тракторът е изключително здрав. Той вече се доказа, цената е достъпна и сервизът ни е един от най-добрите в България”, каза още Димитър Вангелов.

 


Повече информация относно пълната гама трактори LS можете да получите от Сатнет ООД - официалният вносител на марката за България.