LS представи редица нови трактори за европейския пазар на Агритехника

Дебют направи тракторът от серията XP 7102

LS представи редица нови трактори за европейския пазар на Агритехника
Чисто нови, високо продуктивни и изключително достъпни. С това се характеризират дебютните модели трактори на корейската компания LS, разработени изцяло за нуждите на европейския пазар.
 
По време на Агритехника 2017 г. своят дебют направи тракторът от серията XP 7102. Ако до момента LS беше компания, която познавахме най-вече с компактните по размер трактори, сега нещата се променят. Корейският производител слага на фокус по-големите машини.
 
 
XP 7102 е универсален модел, оборудван с последно поколение двигател за оптимална икономичност. Тракторът е с 4 цилиндров двигател, покриващ изискванията за вредни емисии TIER IV, Power Shuttle трансмисия и е в мощностния диапазон до 100 к.с.
 
„XP 7102 следва изцяло тенденциите и покрива нуждите на европейските фермери. Той е продиктуван от спецификите на пазара и се радвам, че днес е вече достъпен за всички наши партньори. След множество тестове сме горди да представим официално предложението от LS за европейския пазар, покриващо напълно нуждите на нашите клиенти“, каза Янг Ким от LS пред камерата на Трактор.БГ.
 
 
От корейската компания са категорични, че новият модел ще намери широко приложение и на родния пазар. 
 
„Знаем колко е нужен подобен трактор за българския пазар. Именно заради това всички наши машини се изпитват в реални условия преди да се пуснат за продажба. Понякога всичко това отнема много време, но за нас няма значение, тъй като всеки един продукт, който представяме, носи името LS, а това е нашата репутация. Ние заставаме зад всеки наш продукт“, допълни Ким.
 
Официалният вносител на марката за България, Сатнет, съобщи, че премиерният модел, заедно с моделите от сериите MT5 и XP 100, ще бъдат налични у нас в средата на 2018 г.
 
 
МТ5 е универсален трактор, който носи повече на българските земеделци. Той е с по-голямо тегло, по-голямо сцепление и по-големи размери за постигане на по-добри резултати. Другият модел е наследникът на PLUS серията, който е с означение XP. Той се предлага в диапазона 70, 80, 90 и 100 к.с. Тракторът е с common rail двигател, отговарящ на Tier IV.
 
 
„Брандът се наложи добре през последните 5 години, през които ние го представяме в България. Отзивите на земеделските производители са добри и стратегията ни е да продължим с предлагането на това добро качествои на все по достъпни цени за нашите земеделци. Бизнес планът ни за 2018 г. е заложен. Насочили сме се отново както към лозарите, така и към овощарите и животновъдите. Основните модели са в диапазона 50-60 к.с – лозаро-овощарските трактори и по-големите трактори от 75 до 100 к.с.“, обясни Димитър Вангелов, управител на компанията.
 
Повече информация за тракторите LS може да получите на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар