Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Магазин Евро-Парт отвори врати в Добрич

Магазин Евро-Парт отвори врати в Добрич

Магазин от търговската верига ЕВРОПАРТ отвори врати и в Добрич. Немският холдинг предлага резервни части за товарни и леки автомобили, ремаркета, автобуси и земеделски машини. Марката е една от най-търсените в Европа.
Търговският обект заема 200 кв. м. От тях около 80 кв. м. са магазин, а останалата площ включва склад и сервизни помещения. Търговският обект се намира до сградата на обувен завод “Добрич”. Немската компания ЕВРОПАРТ има 150-годишна история. Холдингът разполага със 125 магазина в 26 държави в Европа, Азия и Африка. Годишният оборот на компанията е около 500 млн. евро, каза управителят на ЕВРОПАРТ България ЕООД Венцислав Стефанов. До момента в България са открити магазини в София и Пловдив. Очаква се до 5 години врати да отворят търговски обекти във Варна, Бургас и втори обект в столицата, каза Венцислав Стефанов.

За първи път в магазина в Добрич фирмата предлага резервни части за селскостопански машини на немската фирма “Менке”. В портфолиото й са включени 700 000 изделия , които се зареждат от централен склад в Германия. Европарт България е на първо място по ефективност сред останалите представителства на фирмата в света , добави управителят на Европарт България. В магазините на ЕВРОПАРТ залагаме на разнообразието от стоки. Предлагат се както по-скъпите оригинални части, така и алтернативни. Ценовите ни предложения са с 30 – 40% по-ниски в сравнение с останалите м агазин и, коментира Венцислав Стефанов.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug