Майската вечер при Оптиком в Ст. Загора ще предложи промо цени на 15 земеделски машини

Майската вечер при Оптиком в Ст. Загора ще предложи промо цени на 15 земеделски машини

След срещите с фермери в базите на Оптиком в Монтана, Плевен и Пловдив, предстои следващата майска вечер в четвъртък, 29 май от 16 часа на Търговско-сервизен център в Стара Загора (на Новозагорско шосе). По време на досегашните майски вечери много от гостите инвестираха в нова агро-техника на изгодни цени.

Общо 15 машини са включили домакините в играта за големи отстъпки „Играй и спечели”, която ще даде шанс и на земеделски производители от централна южна България на събитието в Стара Загора да проверят късмета си, като ще имат шанс да закупят машини на промоционални цени, валидни за събитието, или дори още по-изгодно ако изтеглят талони с допълнителни отстъпки до 5 000 лв. Машините за играта в Стара Загора ще бъдат:


Телескопичен товарач JCB 531-70 AgriPlus,

тракторLandini Powerfarm 100,

зърнокомбайн Laverda M300 MCS Tс FF хедер 5,4 м

сеялка Monosem NX2 Wingfold,12-редова,

сеялка Monosem NC ClassicV2,12 редова,

сеялка Monosem NG Plus 4, 8-редова сгъваема,

сеялка Maschio Primavera600,

сеялка Maschio Pinta500 Plus,

поливна машина Irriland Compakta,

брана с независимо окачване Maschio UFO,

сеялка за есенници Maschio Gaspardo,

тороразпръсквачка Sulky X40Vision WPB 24-36м,

култиватор Zamidis Vibro, 7,9 м,

обръщателен плуг с болтова защита Ovlac LF 3+1/120и

тороразпръскваща машина SulkyDPX 2412-24 м.


Гостите ще могат да разгледат новата сградас административни, сервизни и складови помещения заедно със зала за обучения и търговски площи за селскостопанска техника. Завършената сграда в началото на 2014 г. е първи етап от инвестициите на фирмата на площадката на Новозагорско шосе, а на втори етап предстои до 2016 г. да се изгради нова централна административна сграда.


След прожекцията на филмза Оптиком и новостите в продуктовата гама, Свилен Костов, председател на Център за иновативно земеделие, ще представи на гостите възможностите по ПРСР 2014-2020и ще консултира на място фермерите. Освен възможност за изгодни покупки на нова агро-техникагостите на Оптиком ще участват в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка”в чест на 20-годишния й юбилей. 20 късметлиище получат ваучeри за 20% отстъпказа консумативи и резервни части на стойност до 20 хил.лв в срок до 20 дни от всички магазини на фирмата в страната – Монтана, Плевен, Павликени, Добрич, Разград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Харманли, Карнобат, Бургас и Ямбол.


По подобен начин ще протекат и следващите майските вечери в Разград и Добрич, но машините с промоционални цени ще са различни – така фермерите ще могат да пробват късмета си за нужната им техника като посетят и повече от едно събитие.


Информация ще се публикува периодично на www.opticom-bg.comи на www.facebook.com/pages/Opticom-Ltd/154169484595186

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!