Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Майските вечери при Оптиком преминават при изключителен интерес (СНИМКИ)

Майските вечери при Оптиком преминават при изключителен интерес (СНИМКИ)

При силен интерес продължават Майските вечери при Оптиком. Поредната среща с фермери се състоя в базата на Оптиком в Плевен, с. Ясен, където гостите отново имаха възможност да закупят нова техника с изключителни отстъпки.
Земеделски производители от района се сдобиха с телескопичен товарач JCB 531-70 Agri, продълбочител Dondi с разрохкващ валяк, брана с независими дискове Maschio Ufo, трактор Landini Powerfarm 100, обръщателен плуг Ovlac и др.

Общо 90 машини са включени в играта за големи отстъпки „Играй и спечели”, която продължава и през следващите Майски вечери. Двадесет от гостите, чиито имена изтегли от томболата малкият Антон, получиха ваучери за 20% отстъпка при пазаруване на резервни части, консумативи и смазочни материали от магазините на фирмата в цялата страна.


Полезно беше за фермерите да се срещнат и консултират с председателя на Центъра по иновативно земеделие Свилен Костов, който разясни възможностите по ПРСР 2014-2020. Консултациите са включени в програмата и на следващата Майска вечер, която предстои на 27 май от 17 часа в базата на Оптиком в Пловдив.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug