Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Майските вечери при Оптиком преминават при изключителен интерес (СНИМКИ)

  • 22.05.2014 10:19
  • 1320
  • 0
Майските вечери при Оптиком преминават при изключителен интерес (СНИМКИ)

При силен интерес продължават Майските вечери при Оптиком. Поредната среща с фермери се състоя в базата на Оптиком в Плевен, с. Ясен, където гостите отново имаха възможност да закупят нова техника с изключителни отстъпки.
Земеделски производители от района се сдобиха с телескопичен товарач JCB 531-70 Agri, продълбочител Dondi с разрохкващ валяк, брана с независими дискове Maschio Ufo, трактор Landini Powerfarm 100, обръщателен плуг Ovlac и др.

Общо 90 машини са включени в играта за големи отстъпки „Играй и спечели”, която продължава и през следващите Майски вечери. Двадесет от гостите, чиито имена изтегли от томболата малкият Антон, получиха ваучери за 20% отстъпка при пазаруване на резервни части, консумативи и смазочни материали от магазините на фирмата в цялата страна.


Полезно беше за фермерите да се срещнат и консултират с председателя на Центъра по иновативно земеделие Свилен Костов, който разясни възможностите по ПРСР 2014-2020. Консултациите са включени в програмата и на следващата Майска вечер, която предстои на 27 май от 17 часа в базата на Оптиком в Пловдив.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug