Майските вечери при Оптиком продължават в град Пловдив

Майските вечери при Оптиком продължават в град Пловдив

При силен интерес продължават Майските вечери при Оптиком. Поредната среща с фермери се състоя в базата на Оптиком в Плевен, с. Ясен, където гостите отново имаха възможност да закупят нова техника с изключителни отстъпки. Земеделски производители от района се сдобиха с телескопичен товарач JCB 531-70 Agri, продълбочител Dondi с разрохкващ валяк, брана с независими дискове Maschio Ufo, трактор Landini Powerfarm 100, обръщателен плуг Ovlac и др. Общо 90 машини са включени в играта за големи отстъпки „Играй и спечели”, която продължава и през следващите Майски вечери.

Гостите на Оптиком на 27 май, вторник от 17:00 ч.,в базата в Пловдив, също ще могат да проверят късмета си в „Играй и спечели”, като ще имат шанс да закупят машини на промоционални цени, валидни за събитието, или дори още по-изгодно ако изтеглят талон с допълнителни отстъпки до 5 000 лв. Машините за играта в Пловдив ще бъдат:

товарач JCB 531-70 AgriPlus,

тракториLandini 5-110Hи Landini Powerfarm 100

зърнокомбайн Laverda M300 MCS Tс FF хедер 5,4 м

трактор Armatrac 804,

сеялка за есенници MaschioS Maria,

поливна машина Irriland Compakta,

обръщателен плуг Ovlac LF 3+1/120,

брана с независимо окачване Maschio UFO,

тороразпръсквачки Sulky X40Vision WPB 24-36м и DPX 2412-24 м,

култиватор окопен 6-реда ръчно сгъваем Monosem SCD,

култиватори Zamidis6-редов и Zamidis Zeus9м и

надробител Lipa SHU 230

 

На разположение на гостите за консултации и обсъждане на възможностите по ПРСР 2014-2020 ще бъдeг-н Свилен Костов, председател на Център за иновативно земеделие. Освен възможност за изгодни покупки на нова агро-техника гостите на Оптиком ще участват в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка” в чест на 20-годишния й юбилей. 20 късметлии ще получат ваучeри за 20% отстъпка за консумативи и резервни части на стойност до 20 хил.лв в срок до 20 дни от всички магазини на фирмата в страната – Монтана, Плевен, Павликени, Добрич, Разград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Харманли, Карнобат, Бургас и Ямбол.

 

По подобен начин ще протекат и следващите майските вечери, но навсякъде машините с промоционални цени ще се различават – така фермерите ще могат да пробват късмета си за нужната им техника като посетят и повече от едно събитие.

 

Информация ще се публикува периодично на www.opticom-bg.comи на www.facebook.com/pages/Opticom-Ltd/154169484595186

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!