Марка №1 за трактори в Китай пробива на българския пазар

YTO е първият завод за трактори в Китай, които се продават в над 90 страни по света, включително в България

Марка №1 за трактори в Китай пробива на българския пазар

Запознайте се с YTO – водещия производител на селскостопанска техника от Китай, който променя лицето на земеделието по света, включително в България.

 

•    50 години опит;
•    3.5 милиона произведени и продадени трактора;
•    90 страни по света.

 

Със своето впечатляващо наследство като „Първи тракторен завод” и „Най-голям производител” в Китай, YTO Group продължава да диктува темпото в индустрията на селскостопанските машини. 

 

Компанията е основана през 1955 г. в град Луоян, Хенан, Китай и поставя солидна основа за развитието на автопарка на земеделците. 

 

Освен че YTO е първият завод за трактори в Китай, компанията има значително влияние върху селскостопанската механизация в страната напред в годините, тъй като е доставила повече от 4 млн. трактора и 3.5 млн. дизелови двигателя.

 

През 1958 г. е произведен първият мощен верижен трактор в Китай, а през 80-те години на миналия век YTO си партнира с италианската компания FIAT. По-късно през годините YTO си сътрудничи с австрийската компания AVL за разработване на технология за тежкотоварни трактори със задвижване и с немската компания ZF.

 

YTO Co. Ltd., най-голямото дъщерно дружество на YTO Group, е регистрирано на Хонконгската и на Шанхайската фондови борси и е първата компания в индустрията за селскостопански машини, която издава акции.

 

Продуктите на компанията се продават в повече от 90 страни по света, а от 2015 г. започват да внедряват интелигентни решения и автоматизация на тракторите.

 

Имате нужда от надеждна земеделска техника? Стартирайте още днес с YTO България на телефон 0877 737 899 или по имейл [email protected].