Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Maschio-Gaspardo купиха 20% от италианския производител на пръскачки - DalDegan

Maschio-Gaspardo купиха 20% от италианския производител на пръскачки - DalDegan

Популярната в България със своите сеялки и почвообработваща техника марка MASCHIO-GASPARDO, купи 20% от акциите на италианския производител на пръскачки и пръскащи дюзи - DalDegan.

 

Това е един от най-старите производители на растително-защитна техника в Италия, който е разположен в силно развитта аграрно-индустриална част на Италия в района на Виченца.

 

DalDegan е основана през 1870-а година, когато започва да произвежда малки диафрагменти помпи за лозарството и овощарството.

 

През 2000-а година Dal Degan открива свой нов модерен завод в Белград, Сърбия имащ за цел да произвежда големи пръскачки за нуждите на пазара в Източна Европа.

 

Компанията DalDegan е управлявана от четири поколения от семейство Degan, които чрез своите млади потомци (Antonio - президент и главен изпълнителен директор, Елизабета - заместник-председател и главен изпълнителен директор, Алберто и Корина - и двамата членове на съвета на директорите) все още притежават голямата част от капитала на дружеството. В момента компанията има повече от 40 души в своя персонал и изнася 60% от продукцията си, а през 2011 г. достига оборот от над 6 милиона евро (с увеличение от 8% в сравнение с оборота от 2010 г., когато беше 5,7 милиона евро ).



Новото партньорство между Maschio-Gaspardo и DalDegan се очаква да развие най-вече пазара на пръскачки в Източна Европа, Русия и Южна Африка.

 

Dal Degan



"Радваме се да приветстваме Dal Degan в голямото семейство Maschio Gaspardo - заяви Председателя на Борда на директорите Egidio Maschio, който каза още : "Това партньорство ни дава възможност да се подобри и да се увеличи нашата оферта за продукти с висококачествени машини, които вече са известни по целия свят. В същото време това е по-нататъшна стъпка в проект за развитие на Maschio Група Gaspardo, чиято цел до края на 2012 г. е да надхвърлим 200 млн. евро оборот. Аз съм много горд от това споразумение, като по този начин ние вече сме още по-силни. В този момент на международна икономическа криза, ние направихме едно важно решение, благодарение на което ще имаме поръчки за най-малко 3 години. Ние трябва да вярваме в решенията си, защото, както казва нашето мото, ние сме "отбора на победителите".

 

 

© текст и снимки : Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug