Maschio Gaspardo направи грандиозно представяне на SIMA с мегащанд и много новости

Maschio Gaspardo направи грандиозно представяне на SIMA с мегащанд и много новости
С огромен щанд и пълната си гама от продукти италианската компания, лидер в производството на селскостопанска техника Maschio Gaspardo Group, направи зашеметяващо представяне на международното агроизложение SIMA. 
 
60 машини, разположени на 2,500 кв. метра щанд презентираха в Париж иновациите, фокусирани в системата ISOBUS и възможностите, които италианския гигант предлага на земеделските производители във всеки сегмент на пазара: почвообработка, прецизно засаждане, косене и растителна защита. 
 
 
Впечатляващият с размерите си щанд на Maschio Gaspardo  демонстрира международния характер на групата чрез служителите на компанията, които бяха над 100 и даваха пълна и полезна информация на посетителите на изложението на повече от 10 езика. 
 
 
Главен герой на щанда на италианската мегакомпания бяха сламопресите и комбайните, в които даваха нови възможности за прибиране на реколтата. Новини имаше и при почвообработката с новия VELOCE дисков култиватор. 
 
 
Друг акцент на щанда на Maschio Gaspardo бяха прецизните сеялки, снабдени с ISOTRONIC елемент за прецизна сеитба. 
За да бъде напълно оборудван клиентът от компанията представиха и редосеялката GIGANTE PRESSURE, комбинираната сеялка за рапица CORONA Xforce, както и огромната пръскачка ALA 900. 
 
 
На щанда присъстваха и бестселърите на компанията култиваторът TERREMOTO 3, браната JUMBO във версията с ширина 8 метра за трактори с мощност 550CV, както и балировачката  EXTREME 365 Black Edition.
 
 
За екипа на Maschio Gaspardo мегаизложението SIMA 2017 даде възможност да покаже разширяването на гамата си от продукти пред международна публика и да изтъкне разнообразието, което дава в избора на селскостопанска техника за земеделските производители.
Добави коментар