Massey Ferguson 8900 Xtra с подобрени кабина и охлаждаща система

Massey Ferguson 8900 Xtra с подобрени кабина и охлаждаща система

Телескопичният товарач на Massey Ferguson 8900 Xtra вече е подобрен с нова кабина, по-ергономична форма и подобрена охлаждаща система, за да се осигури повече комфорт при работа на операторите.

Наред с повишения капацитет на климатика, разположен така, че да дава повече пространство зад седалката, операторите, ще забележат и ново овално оформено табло за управление, което включва нов волан, превключватели и подлакътници.

Що се отнася до външната визия Massey Ferguson 8900 Xtra с повече светлини, разположени в предната част, за да се даде по-голяма осветеност при работа вечерта или в закрити помещения. 

Също така новост е и охлаждащата система на товарача, която според инженерите на Massey Ferguson е разработена така, че да предлага висока ефективност при работа в трудни условия. Предназначена за потребители, работещи в горещина или прашни условия, радиаторът предлага 20 на сто повече капацитет на охлаждане.

Операторите на телескопичния товарач Massey Ferguson 8900 Xtra вече могат да се възползват от подобрения интериор и комфорт на кабината, както и от подобрената охлаждаща система на машината, коментира Лаурент Пернин (Laurent Pernin), генерален маркетинг директор на Massey Ferguson.

Изключителен представител на световноизвестната търговска марка Massey Ferguson за България е старозагорската фирма Фермер 2000.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!