Massey Ferguson предлага през 2010 година нов компактен трактор с мощност 25 к.с.

Massey Ferguson предлага през 2010 година нов компактен трактор с мощност 25 к.с.

Тракторът MF 1525H с мощност 25 к.с. е най-новото попълнение на Massey Ferguson при компактните трактори от серията MF 1500.

Заемайки мястото на MF 1523H (22 к.с.), новият трактор притежава редица подобрения по двигателя, трансмисията, хидравликата. Тези подобрения правят машината един от основните конкуренти при тракторите с мощност до 30 к.с.

Задвижван от 3-цилиндров дизелов двигател, MF 1525H има и по-голям 28-литорв горивен резервоар, както и тристепенна хидростатична трансмисия (HST) и хидравлична помпа с повишена скорост, която осигурява 33 литра/мин.

Просторната операционна платформа предлага подобрен комфорт и контрол за повишаване на ефективността и производителността на машината.

За по-голям комфорт воланът и контролният панел са монтирани върху каучукови изолационни блокове, които спомагат за намаляване на шума и вибрациите по време на работа.

MF 1525H е снабден и с чупещ се рол-бар, който осигурява на трактора достъпност в компактни пространства, животновъдни ферми и стопански сгради.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Изключителен представител на световноизвестната търговска марка Massey Ferguson за България е старозагорската фирма Фермер 2000.