McCormick пуска нови трактори в диапазона 61 – 75 к.с.

McCormick пуска нови трактори в диапазона 61 – 75 к.с.
За първи път на международното изложение EIMA в Болоня, Италия производителят на трактори Argo Tractors ще покаже новите модели трактори в McCormick в серия Х4: Х4.20, Х4.30 и Х4.40 сътветно с мощност 61, 68 и 75 к.с. Двигателите отговарят на стандарта T4f с EGR система за рециркулация на изгорелите газове и DOC окислителен катализатор, което премахва нуждата от филтър за твърди частици и последваща регенерация. Налични с или без кабина, новите трактори от серия Х4 са едновременно мощни, леки и универсални. Идеални са за всички операции във фермата, овощната градина, лозята, градинарството, при които се използва стандартно междуредие. 
 
С късата си колесна база (2,1 м) и малка ширина (минимум 1,75 м), новите трактори от серия Х4 са с трансмисия с 12 предни и 12 задни предавки с 40 км/ч максимална скорост, а могат да се поръчат с механичен реверс и крипер за пълзящи скорости (16+16) или с електро-хидравличен реверс, „declutch” функция и „shuttle modulation” функция. 
 
Двускоростният ВОМ е с електрохидравлично управление за удобство на оператора, а дебитът на хидравличната система е 49 л/мин + 28 л/мин за кормилното управление. Механично-управляемият заден навес има товароподемност 2700 кг или 3400 кг с допълнителен цилиндър.  Предният мост има система против буксуване и електрохидравлично блокиране на 4-те колела и осигурява максимален ъгъл на завиване за тесните пространства, в които тези трактори работят.
 
И накрая, серия Х4 на McCormick вече включва и модела Х4.35 с двигател Perkins T3a, предназначен за комунални дейности (utility), разработен и за европейските пазари