Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Мегатрон излиза с ново предложение към българските земеделски производители

Мегатрон излиза с ново предложение към българските земеделски производители

снимка : John Deere 7730

Официалният вносител на John Deere за България - фирма Мегатрон, излиза с ново предложение към българските земеделски производители за предстоящата есенна кампания.

Компанията анонсира атрактивната пакетна оферта „ЕСЕН 2010", която включва трактор John Deere модел 7730 с пет корпусен обръщателен плуг Kuhn модел 152 5Т.

Впечатляващия трактор 7730 е произведен в заводите на John Deere в САЩ и е с най-големия двигател в класа 200 к.с. (двигател John Deere PowerTech Plus, 6,8 литра, 6 цилиндъра с 4 клапана на всеки цилиндър, с променлива геометрия на лопатките на турбокомпресора).

За серията трактори 7030 от компанията John Deere дават следното определение:  "Интелигентната сила. Безграничната пъргавост.

Тази серия трактори по технически показатели е един от шедьоврите на John Deere по съотношението мощност/икономичен режим.

Мощната машина в комбинация с пет корпусния обръщателен плуг Kuhn модел 152 5Т е идеалното решение за дълбока оран, дори при най-тежки почвено-климатични условия.

С изключително здрава носеща греда (152 мм), уникален дизайн на плужните тела и предпазна система Т с чупещ се болт, този плуг е гаранция за висока производителност и надеждност.

 

Промоцията е на атрактивната пакетна цена от 113 990 евро и може да се възползвате от нея и при изключително добри лизингови условия, а именно: 3 годишен лизинг с 0% годишна лихва.

За повече подробности относно промоция, може да се обърнете към специалистите на Мегатрон на телефони:

02/975 1 555 и 0885 839 703, както и на интернет страницата на компанията: www.megatron.bg 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug