Мегатрон представя машини от ново поколение на БАТА АГРО

Мегатрон представя машини от ново поколение на БАТА АГРО
Лидерът на българския пазар при селскостопанската техника Мегатрон ЕАД отново няма да изневери на стила си и представя техника от ново поколение на тазгодишно издание на изложението БАТА АГРО.
 
Топ брандовете на компанията - Bobcat и John Deere, които са и лидери в сектора, ще посрещат посетители на изложбена площ номер 2 и ще впечатлят със зрелищни премиери на селскостопанска техника от най-висок клас. 
 
На демонстрационното поле посетителите ще имат възможност да се убедят в предимствата на бестселъра при телескопичните товарачи Bobcat TL470HF. TL гамата съчетава иновативен дизайн, най-съвременните технологии и ангажимент за задоволяване на все по-нарастващите изисквания за оптимален работен процес.
 
По-добра хидравлика, по-нисък разход на гориво
TL470HF въвежда нови стандарти за качество и бързина на работния процес.
 
 
Товарочувствителната функция предоставя възможност за необходимия поток, независимо от оборотите на двигателя. High flow версията предлага помпа с дебит 190 л/мин., осигуряваща както единични, така и комбинирани движения, които се извършват с 30% по-бързо в сравнение с TL470.
 
Това намалява температурата на хидравличното масло и загубите на мощност. Общият брой на хидравличните връзки е намален с приблизително 40%, което е предпоставка за по-малко потенциални течове. Оптимизирането на хидравличния поток позволява по-ниски обороти на двигателя, което води до подобрена горивна ефективност.
 
 
TL470HF осигурява още едно безценно предимство на собственика си – постига ниски оперативни разходи през годините. TL470HF разполага с по-мощен двигател в сравнение с TL470. Мощността от 120 к.с. осигурява отлична производителност при голямо натоварване. За телескопичните товарачи от серия TL е разработен пълен набор от прикачен инвентар. Това предоставя гъвкавостта да се извърши повече работа с една машина.
 
Несравним комфорт на оператора
За да бъде работният процес максимално ползотворен, са въведени иновативни подобрения в кабината, които предоставят безопасна и комфортна работна среда за оператора. Задният десен ъгъл на патентованата асиметрична кабина остава  неблокиран и в същото  време  предлага максимална защита.
 
 
Сервиз и поддръжка на световно ниво
Наложените стандарти от Мегатрон при следпродажбените услуги са безкомпромисни. По този показател фирмата е едноличен лидер на българския пазар. Клиентите разчитат както на стационарен, така и на мобилен сервиз от страна на компанията. За още по-големия комфорт и спокойствие на клиента се предлага опцията за предоставяне на заместваща машина, която позволява работният процес да не бъде прекъснат от непредвидени ремонтни дейности.
 
Дебют
На изложбена площ номер 2 ще бъде направена премиера и на новия 7-метров телескопичен товарач Bobcat. Той впечатлява с товароподемност от 3,8 тона, редица екстри и не на последно място обновена и атрактивна визия. 
 
Дебют за България на щанда на Мегатрон ще направи и новият горски мулчер на Bobcat – FRC200HF. Моделът продължава традицията на марката да залага единствено на безкомпромисното качество и висок стандарт на работа. Следвайки желанията на клиентите си, Bobcat усъвършенства новото поколение горски резачки с хидравличен мотор с променлив обем, за да подобри ефикасността и производителността в работата.
 
Новият барабан, подобреното положение на маркучите, по-малкото тегло и по-големият въртящ момент са гаранция за най-голяма ефикасност и маневреност. Новият усъвършенстван модел се характеризира с по-нисък разход на гориво и значително по-добра производителност спрямо бестселъра на пазара FRC150
 
Работната ширина на новия FRC200HF е 2 метра и вече напълно покрива следата на мини товарача Bobcat Т870, който Мегатрон също ще има удоволствието на представи по време на панаира. 
 
Комбинацията верижен товарач Bobcat T870 и новият мулчер FRC200HF е високоефективно решение, особено популярно в България при почистването и поддръжката на пасища, почистване на необработваема земя и в поддръжката на паркови и общински пространства.
 

Павуче информация за Bobcat  можете да получите на сайта на официалния вносител на марката в България Мегатрон ЕАД http://megatron.bg/