Мегатрон представя машини от ново поколение на БАТА АГРО

  • 29.07.2022 13:17
  • 1784
  • 0
  • Новини
Мегатрон представя машини от ново поколение на БАТА АГРО
Лидерът на българския пазар при селскостопанската техника Мегатрон ЕАД отново няма да изневери на стила си и представя техника от ново поколение на тазгодишно издание на изложението БАТА АГРО.
 
Топ брандовете на компанията - Bobcat и John Deere, които са и лидери в сектора, ще посрещат посетители на изложбена площ номер 2 и ще впечатлят със зрелищни премиери на селскостопанска техника от най-висок клас. 
 
На демонстрационното поле посетителите ще имат възможност да се убедят в предимствата на бестселъра при телескопичните товарачи Bobcat TL470HF. TL гамата съчетава иновативен дизайн, най-съвременните технологии и ангажимент за задоволяване на все по-нарастващите изисквания за оптимален работен процес.
 
По-добра хидравлика, по-нисък разход на гориво
TL470HF въвежда нови стандарти за качество и бързина на работния процес.
 
 
Товарочувствителната функция предоставя възможност за необходимия поток, независимо от оборотите на двигателя. High flow версията предлага помпа с дебит 190 л/мин., осигуряваща както единични, така и комбинирани движения, които се извършват с 30% по-бързо в сравнение с TL470.
 
Това намалява температурата на хидравличното масло и загубите на мощност. Общият брой на хидравличните връзки е намален с приблизително 40%, което е предпоставка за по-малко потенциални течове. Оптимизирането на хидравличния поток позволява по-ниски обороти на двигателя, което води до подобрена горивна ефективност.
 
 
TL470HF осигурява още едно безценно предимство на собственика си – постига ниски оперативни разходи през годините. TL470HF разполага с по-мощен двигател в сравнение с TL470. Мощността от 120 к.с. осигурява отлична производителност при голямо натоварване. За телескопичните товарачи от серия TL е разработен пълен набор от прикачен инвентар. Това предоставя гъвкавостта да се извърши повече работа с една машина.
 
Несравним комфорт на оператора
За да бъде работният процес максимално ползотворен, са въведени иновативни подобрения в кабината, които предоставят безопасна и комфортна работна среда за оператора. Задният десен ъгъл на патентованата асиметрична кабина остава  неблокиран и в същото  време  предлага максимална защита.
 
 
Сервиз и поддръжка на световно ниво
Наложените стандарти от Мегатрон при следпродажбените услуги са безкомпромисни. По този показател фирмата е едноличен лидер на българския пазар. Клиентите разчитат както на стационарен, така и на мобилен сервиз от страна на компанията. За още по-големия комфорт и спокойствие на клиента се предлага опцията за предоставяне на заместваща машина, която позволява работният процес да не бъде прекъснат от непредвидени ремонтни дейности.
 
Дебют
На изложбена площ номер 2 ще бъде направена премиера и на новия 7-метров телескопичен товарач Bobcat. Той впечатлява с товароподемност от 3,8 тона, редица екстри и не на последно място обновена и атрактивна визия. 
 
Дебют за България на щанда на Мегатрон ще направи и новият горски мулчер на Bobcat – FRC200HF. Моделът продължава традицията на марката да залага единствено на безкомпромисното качество и висок стандарт на работа. Следвайки желанията на клиентите си, Bobcat усъвършенства новото поколение горски резачки с хидравличен мотор с променлив обем, за да подобри ефикасността и производителността в работата.
 
Новият барабан, подобреното положение на маркучите, по-малкото тегло и по-големият въртящ момент са гаранция за най-голяма ефикасност и маневреност. Новият усъвършенстван модел се характеризира с по-нисък разход на гориво и значително по-добра производителност спрямо бестселъра на пазара FRC150
 
Работната ширина на новия FRC200HF е 2 метра и вече напълно покрива следата на мини товарача Bobcat Т870, който Мегатрон също ще има удоволствието на представи по време на панаира. 
 
Комбинацията верижен товарач Bobcat T870 и новият мулчер FRC200HF е високоефективно решение, особено популярно в България при почистването и поддръжката на пасища, почистване на необработваема земя и в поддръжката на паркови и общински пространства.
 

Павуче информация за Bobcat  можете да получите на сайта на официалния вносител на марката в България Мегатрон ЕАД http://megatron.bg/