Мегатрон с добра новина за притежателите на машини Bobcat

Мегатрон с добра новина за притежателите на машини Bobcat

МЕГАТРОН, официалният дистрибутор на компактна техника Bobcat за България и страните от Западни Балкани, има добра новина за клиентите на марката. След обратна връзка от тях и фокусирана работа на екипа за следпродажбено обслужване, компанията намалява осезаемо цените на всички видове масла с марка Bobcat

 

От компанията обясниха, че като утвърден и надежден партньор, МЕГАТРОН поставя на първо място удовлетвореността на своите клиенти и целият екип на фирмата работи, за да подобри съотношението цена/качество на всички машини, части и услуги, които предлага.

 

От МЕГАТРОН отчитат, че купувайки дадена машина, клиентите не правят единична инвестиция, а реално поддръжката на техниката започва от този момент нататък. Това е и причината да бъдат подобрени цените на всички смазочни продукти с марката Bobcat. 

 

Като партньор МЕГАТРОН се стреми да намалява разходите чрез превенция и навременна поддръжка на машините. Концепцията на фирмата за следпродажбено обслужване е да комбинира техническа експертиза на сервиза и високо качество на части и масла, за които гарантират както МЕГАТРОН, така и производителят Bobcat.

 

От компанията призовават своите клиенти да използват само оригиналните части и смазочни продукти с марката Bobcat, защото така ще си  гарантират безпроблемната работа на компактната си машина.

 

МЕГАТРОН предлага бърза доставка и качествен сервиз за цялата страна. Компанията разполага с 11 търговско-сервизни бази в България в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Монтана, Добрич, Русе, Търговище, Силистра, Ямбол и Бургас, за да бъде максимално близо до своите клиенти, да намали времето за реакция и доставка.