Меркурий Агро представя висококачествени сеялки за есенна сеитба на БАТА Агро 2014

Меркурий Агро представя висококачествени сеялки за есенна сеитба на БАТА Агро 2014

Великотърновската фирма Меркурий Агро ще вземе участие на БATA Агро 2014, което ще се проведе от 26 до 29 на летище Стара Загора.



На вниманието на фермерите ще бъдат представени сеялки за житни култури с работна ширина 4 м. и  с обем на бункера за семена 450 кг. По желание на клиента сеялките могат дабъдат доставени с два диска на изсяващия апарат, както и да се агрегатират със заравняващи пружини и притъпкващо колело. Те могат да бъдат оборудвани с кутии за торовнасяне с обем 420 литра.

 

 

От компанията ще представят висококачествените италиaнски торачки Faza, които се продават успешно вече трета година на българския пазар, с над 300 продадени машини в цялата страна.

За есенната обработка от фирмата ще предложат олекотени плугове.




Управителят на Меркурий Агро Димитър Русев каза пред Трактор.БГ:

На БАТА Агро средните и дребни стопанства също ще намерят висококачествени машини, изложени на нашия щанд. Те ще бъдат на изключителни промоционални цени, които сме подготвили специално за изложението.

Специални оферти са подготвени и за животновъдите с мулчерите на италианката фирма GEO AGRI, които ще бъдат предлагани на цени от 3800 лева.

Повече информация за участието на Меркурий Агро на изложението Бата Агро и машините, които компанията ще покаже, може да получите на телефон: 0897089160.