Меркурий Агро и Ко предлага разнообразна гама трактори SOLIS

Меркурий Агро и Ко предлага разнообразна гама трактори SOLIS

 

Меркурий Агро и Ко се занимава с търговия на селскостопанска техника и резервни части, като предлага трактори, ремаркета, плугове, сеялки, мулчери, дискови брани, торачки, пръскачки, напоителни системи и други.

 

За всички машини фирмата предлага сервиз и следгаранционно обслужване. Участник в гамата са тракторите с марка SOLIS, които са опростени, надеждни и лесни за експлоатация. Меркурий Агро и Ко ги предлага на своите клиенти в подходящо съотношение цена – качество. SOLIS е водеща в производството на трактори и селскостопанско оборудване и от създаването си предоставя висококачествени продукти на земеделската общност.

 

Продуктовото портфолио привлича с достъпната си цена, но без да компрометира мощността, качеството и тестването на машината, което я прави сред най-икономичните трактори в гамата. SOLIS тракторите се предлагат на пазара както с гаранция, така и с доставка на резервни части.

 

Меркурий Агро и Ко предлага специализирано сервизно обслужване за земеделските машини. Всеки продукт преминава през поредица от тестове преди излизане в магазина за крайния потребител, което осигурява възможността, всеки трактор да извършва оптимална работа на полето. Меркурий Агро и Ко отчита много добра реализация на тракторите SOLIS, което предполага добрия отзвук от пазара. Екипът на компанията споделя, че един от най-големите клиенти на фирмата се казва г-н Красен Събев, който е закупил машини за бране на плодове, пръскачки и т.н., и увеличава портфолиото си с още 4 трактора.

 

Разнообразието е голямо – малогабартни, универсални, горски и лозаро-овощарски трактори. Меркурий Агро и Ко предлага селскостопанска техника, която е подходяща за всякакъв вид стопанства, като продължава да развива производствения си бизнес-план. Компанията също така прилага персонален подход за финансиране.

 

Повече информация можете да получите от Меркурий Агро и КО на https://merkurij-agro.bg/ и на телефон 089708916