Меркурий Агро с промоционални трактори за животновъди и земеделци

Марката SOLIS беше акцент при участието на компанията на Националния събор на овцевъдите

Меркурий Агро с промоционални трактори за животновъди и земеделци

Меркурий Агро за шести път изложи част от своите разнообразни предложения от инвентари и трактори на Националния събор на овцевъдите. Неговото девето издание се проведе от 18 до 20 юни край Петропавловския манастир.

 

Акцент бяха тракторите SOLIS – чудесен помощник в животновъдството, но и не само. Тракторите варират от 20 к.с. до 90 к.с. и предизвикват голям интерес както за стопаните, така и лозаро-овощари и земеделци. А цените им са неповторими!

 

Техниката и оборудването, които фирмата предлага тази година, са насочени предимно към малки и средни животновъди. За улеснение на тяхната работа е подходяща също японска сламопреса за малогабаритни трактори. Размерите могат да бъдат 50/70, 60/70 и 70/100.

 

 

Меркурой Агро прилага персонален подход за финансиране при закупуването на селскостопанска техника, изгодни условия за кредити, лизинг и разсрочено плащане. 

 

Клиентите могат да се възползват от комплексно обслужване при закупуване на машини с финансиране по европейски програми, както и съдействие при изготвяне на европроекти и тяхното офертиране.

 

Повече за Меркурий Агро и техните предложения ще откриете на www.merkurij-agro.bg