Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Merlo получава от Агритехника Златен медал за първия в Света хибриден телехендлер

Merlo получава от Агритехника Златен медал за първия в Света хибриден телехендлер

 

Италианската компания Merlo , един от Световните лидери в производството на телескопични товарачи за селското стопанство и строителната индустрия ще получи Златен медал за иновации на Международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2013, което ще се проведе в Хановер, Германия от 10-и до 16-и Ноември, съобщава Agri.EU.

 

Иновационният Merlo Telescopic Handler 40.7 Hybrid е първият в агро-индустрията телескопичен товарач, който съчетава в себе си дизелов и електрическо-хидравличен  хибриден двигател. Машината е високо оценена от комисията на германската организация на производителите на селскостопанска техника - DLG, които ще връчат наградата по време на Агритехника 2013.

 

Мощността на дизеловия двигател е 56 kW, като не изисква инсталиране на система с уреа ( AdBlue) и позволява работа 4 часа в EcoMode при изключително ниски нива на разход на гориво и 2 часа на самостоятелно електрическо захранване. Разходът на гориво е намален с 30% в сравнение с конвенционална машина с дизелов двигател.

 

Очаквайте видео и снимки от новия хибрид на MERLO само в Трактор.БГ !

 

Официален вносител на MERLO за България е Тайтън Машинъри България АД.

 

© 2013 Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug