Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Международен селскостопански панаир ще се проведе е сръбския град Нови Сад

Международен селскостопански панаир ще се проведе е сръбския град Нови Сад

Международен селскостопански панаир ще се проведе от 9 до 16 май 2009 г. в град Нови Сад, Сърбия, съобщиха от Министерството на земеделието и храните (МЗХ).

Посолствaта на България в Белград и Сдружението на журналистите на Войводина - Сърбия ще съберат журналисти от страните в региона и Европа. Организаторите ще дадат възможност и за срещи с министри на земеделието от страните в района, които ще посетят панаира.

Международният селскостопански панаир е най-голямото събитие в Нови Сад с участието на над 2000 изложители от различни държави.

Изложението се организира в следните направления: хранителни продукти, зеленчукови градини, плодове, лози, селскостопанска механизация, машини и оборудване, семена и разсад, растителнозащитни препарати и изкуствени торове, животински фуражи и добавки и други.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug