Международното изложение за агротехника EIMA започва на 10 ноември

Международното изложение за агротехника EIMA започва на 10 ноември

Международното изложение за агротехника EIMA започва на 10 ноември и ще продължи до 14 ноември. Събитието, организирано от Unacoma Service Surl, ще се проведе в Болоня. Входът за чужденци е свободен, за разлика от изложението в Хановер, където цената на еднодневния билет бе 40 евро.



След успеха от 2008, изложението Eima International през 2010 ще бъде разнообразно и белязано от новости, които да осигурят пълен принос в областта на селскостопанската механизация. Това е особено важно след отминаването на кризата, оставила следи върху цялата международна икономика, смятат организаторите.



Три ще бъдат специализираните салони на изложението – Energy, MiA и Components.
Салонът EIMAEnergy е посветен на продуктите и технологиите по производство на енергия от възобновими източници в селското стопанство. MiA салонът ще побере новата мултифункционална агротехника. Салонът Components ще бъде единственото място за специализирани компоненти. Този салон ще се разполага на 24 000 кв. м. Посетителите ще имат възможност да всичко в селскостопанката техника – от двигатели до системи за напояване и електронно управлявани пръскачки.



В изложението ще вземат участие всички големи световни производители от повече от 40 страни – САЩ, Германия, Италия, Япония, Австралия, Индия, Китай и други. Основна цел на организаторите е широкото международно присъствие, което да обезпечи и посещаемостта от всички краища на света.



Eima International е най-добрата обсерватория за върховите постижения в селскостопанската механизация.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително !