Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Миркат ООД ще организира демонстрация на трактори McCormick край Добрич

Миркат ООД ще организира демонстрация на трактори McCormick край Добрич

Миркат ООД и техните партньори от фирма Мототом ООД ще организират демонстрация на трактори McCormick край Добрич.

 

Мероприятието ще се проведе на 03-и Септември от 10.00 ч. в местността Хиподрума край Добрич.

 

Организаторите разкриха пред Трактор.БГ, че са подготвили промоционални ценови предложения за комплектация на трактори с прикачен инвентар - 1 или 2 машини.

 

От Миркат ООД са разработили лизингови схеми, според които всеки фермер ще може индивидуално да конфигурира лизинговите си вноски при покупка на нова земеделска техника.

 

По време на презентацията край Добрич, освен нови модели трактори Mc Cormick, ще бъдат представени и обръщателни плугове "Pietro Moro", гръцка земеделска техника "Papadopoulos", италиански активни брани, продълбочители и др.

 

© 2011 tractor.bg

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug