Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Мобилна система за съхраняване на зърно намалява разходите на земеделците

Мобилна система за съхраняване на зърно намалява разходите на земеделците

снимка: Фермер 2000

Мобилна система може да улесни фермерите при съхраняването на зърно, ако те не разполагат със собствена силозна база, а ползват обществени складове за зърно. Системата предлага икономичен, сигурен и опростен начин за съхраняване на зърното.

Целият цикъл на действие на системата се състои от транспортиране на зърното до мястото за съхранение, разтоварване в машината за пълнене на полиетиленови тунели и натоварване на зърното с помощта на разтоварващ шнек отново на ремарке за транспортиране.

Гъвкавата и икономична мобилна система е подходяща за съхранение на царевица, пшеница, слънчоглед, соя, ориз и други. Земеделци, вече закупили тази система, отчитат значителни намаления на своите разходи по отношение на транспорт и съхранение, и най-важно могат да планират своите разходи в бъдеще.

Мобилната система за съхранение на зърното се предлага на българския пазар от старозагорската фирма Фермер 2000.

ПРИМЕРНА КАЛКУЛАЦИЯ ЗА СПЕСТЕНИТЕ РАЗХОДИ


 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug