Мобилни сервизи вече ще обслужват клиентите на фирма Стойчеви

Мобилни сервизи вече ще обслужват клиентите на фирма Стойчеви

Официалният вносител на тракторите  Zetor за България фирма Стойчеви  успешно започна преструктирирането на сервизната си дейност, заложено в стратегията за развитие на компанията за 2015 г.  Целта, която фирмата си е поставила е цялостно преоборудване на сервизните бази в страната – Добрич, Плевен и Стара Загора и обособяване на мобилни сервизни екипи, покриващи цялата страна.

Автомобилите на мобилния сервиз са изцяло оборудвани с модерна техника и инструменти за ремонтни дейности на място при клиента. Те ще бъдат окомплектовани и с най-търсените резервни  части и консумативи, което да съкращава максимално обслужването и ремонта на дадена машина.


„Поставихме си тези цели, за да може да реагираме максимално бързо при заявка за техническо обслужване, ремонт или доставка на резервни части, което да се случва в рамките на 24 часа от подадената заявка. Именно затова внедряваме и в нашата сервизна дейност – мобилните сервизни екипи. За разлика от останалите фирми, доставчици на земеделска техника, ние ще предложим мобилна сервизна услуга в нейния пълен смисъл – ремонт, пускане в експлоатация, обслужване на машината на място при клиента, както и наличност на резервни части в самите серзивни коли, което да скъси оптимално срока за доставката им. Мобилните сервизи ще могат да реагират бързо и акуратно не само когато става въпрос за тракторите Zetor, но и за прикачните инвентари от марките UNIA, Great Plains и Agrisem. Създаде се и нова програма за повишаване квалификацията на сервизните техници, с помощта на която те ще могат с лекота да посрещат предизвикателствата на този нов тип сервизна дейност.“, заяви Радослав Радичков, Сервизен мениджър на фирмата.


Мобилните сервизни автомобили вече работят и се движат по пътищата на страната и първите резултати са налице – скъсено време за доставка на части, бърз сервиз и обслужване на машините, възможност за реакция в непредвидени и аварийни ситуации, допълни още г-н Радичков.


Компанията си е поствила  стратегическата цел да продължи развитието на сервизните си бази, като предстои до края на  годината откриването на сервизни центрове в Пловдив и Русе.


От Стойчиви заявиха, че сервизните екипи са в пълна готовност за предстоящия активен сезон  и техните клиенти могат да бъдат напълно спокойни за бързото обслужване на машините закупени от тях. Във връзка с предстоящата жътва , компанията, която развива и земеделска дейност пожелава на своите клиенти и колеги – безаварийна и спорна жътва.