Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Мотофреза, моторна пръскачка и водна помпа са наградите в томболата на АГРА 2010

Мотофреза, моторна пръскачка и водна помпа са наградите в томболата на АГРА 2010

снимка: www.tractor.bg АГРА 2008

Цената на билетите за Международната селскостопанска изложба АГРА 2010 е 3 лева, а за инвалиди, пенсионери и ученици – 2 лева, съобщават от панаира.

Посетителите на АГРА ще имат шанс да спечелят една от трите награди, осигурени от Международен панаир Пловдив – мотофреза с две скорости, моторна бензинова пръскачка, бензинова водна помпа. Гостите на изложението ще получат анкетна карта, които трябва да попълнят и да пуснат в специална урна. Печелившият талон ще бъде изтеглен в 12 ч на 27 февруари – последния ден на АГРА 2010.

48 новости ще бъдат показани на тазгодишното издание на най-големия форум за агробизнес в Югоизточна Европа. Той стартира на 23 февруари с участието на водещи компании от 18 държави и ще се проведе в панаирния комплекс в Пловдив.

Посетителите специалисти имат право на безплатен достъп след регистрация, която може да бъде направена и по електронен път в Интернет сайта на панаира www.fair.bg. Тя важи за работещите в сферата на животновъдството, растениевъдството, производството и дистрибуцията на селскостопански машини, производството на хранителни продукти, агрохимикали и торове, ветеринарната медицина, опаковъчната промишленост, банковото и застрахователно дело, издателската индустрия, научно-изследователската дейност в областта на селското стопанство, специализирани учебни заведения.

На участниците в АГРА 2010 се предлага нова услуга – он лайн регистрация на гостите, които биха искали да посетят техния щанд. Срещу нея посетителите ще получат талон за безплатен достъп до проявата. Предвидено е и улеснение за посетители, които искат да намерят информация за фирми изложители. Те могат да попълнят заявка в сайта на панаира и да получат данните, съобщават още организаторите.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug