Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

МТЗ отбялязоха близо 50 процента ръст на износа за първото тримесечие

МТЗ отбялязоха близо 50 процента ръст на износа за първото тримесечие

Минският тракторен завод / МТЗ/ е увелечил износа си за първото тримесечие на тази година с рекордните 47,6%, спрямо същия период на предходната 2006-а година. Реализираните експортни продажби се равняват на реализирани 13 161 нови трактора на стойност 208,6 млн.$. Общите продажби на трактори в периода Януари-Март пък са 14 600 бр.

По оценки на маркетнинговите специалисти на МТЗ, растящото търсене на трактори на латино-американския пазар е най-привлекателно за беларуския производител. За технически изпитания в Салвадор вече са изпратени първите 3 трактора МТЗ. В същото време в момента се изпълнява договор за доставка на първи 100 трактора в Куба, от модела МТЗ 1221 с мощност 130 к.с.
Сериозни покупателни намерения към МТЗ има и в Никарагуа, където пък през 80-те бяха реализирани над 3 000 български трактори Болгар /45-60 к.с./- тропическо изпълнение. 
МТЗ са изпратили за технически изпитания и 3 трактора в Мексико, от където има сериозна заявка за навлизане в местния пазар на земеделска техника.

За периода Януари-Март тази година, МТЗ е реализирал на Руския пазар продукция на стойност 80.3 млн.$, което е с ръст от 109.8% в сравнение със същия перид на предходната 2006г.
 
Минският тракторен завод е основан на 29-и Май 1946-а година. Към момента в завода работят около 20 000 души. МТЗ разработва, произвежда и изнася колесни трактори, резервни части, също организира лицензиране на своята продукция и сервизна дейност.
Предприятието е сред първите 8 световни производители на трактори, които обезпечават 96% от търсенето на трактори в световен мащаб. МТЗ реализира износ за повече от 60 страни в света.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug