Muller-Elektronics представя нова система за прецизно земеделие - Smart Farming

Muller-Elektronics представя нова система за прецизно земеделие - Smart Farming

 

Немската компания, производител на GPS навигации за трактори - Müller-Elektronics представя нова система за прецизно земеделие - Smart Farming.

 

Официалната премиера на "Smart Farming"ще бъде в началото на следващата седмица по време на изложението за селскостопанска техника - Агритехника 2011 в Хановер, Германия.

 

Новата компютърна система позволява планиране и следене на времето и работните процеси в стопанството. Тя е базирана онлайн и се осъществява посредством базиран във фермата компютър и ISOBUS терминал на трактора и/или работните машини.

 

Цялата събирана информация се съхранява чрез изпращане на мобилен сигнал, като служи за постобработка и може да се използва за планиране, анализи и документация.

 

От Müller-Elektronik заявяват категорично, че системата спомага за наблюдаване на всички работни процеси в полето, което с добър мениджмънт може да доведе до много големи спестявания, особенно при операции като пръскане или сеитба.

 

Повече за новата Müller-Elektronik Smart Farming, можете да получите от официалния вносител за България, фирма Универсал НВГ.

 

© 2011 tractor.bg