Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Muller-Elektronics представя нова система за прецизно земеделие - Smart Farming

Muller-Elektronics представя нова система за прецизно земеделие - Smart Farming

 

Немската компания, производител на GPS навигации за трактори - Müller-Elektronics представя нова система за прецизно земеделие - Smart Farming.

 

Официалната премиера на "Smart Farming"ще бъде в началото на следващата седмица по време на изложението за селскостопанска техника - Агритехника 2011 в Хановер, Германия.

 

Новата компютърна система позволява планиране и следене на времето и работните процеси в стопанството. Тя е базирана онлайн и се осъществява посредством базиран във фермата компютър и ISOBUS терминал на трактора и/или работните машини.

 

Цялата събирана информация се съхранява чрез изпращане на мобилен сигнал, като служи за постобработка и може да се използва за планиране, анализи и документация.

 

От Müller-Elektronik заявяват категорично, че системата спомага за наблюдаване на всички работни процеси в полето, което с добър мениджмънт може да доведе до много големи спестявания, особенно при операции като пръскане или сеитба.

 

Повече за новата Müller-Elektronik Smart Farming, можете да получите от официалния вносител за България, фирма Универсал НВГ.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug