Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

МЗХ предлага такса за проверка на оборудването за растителна защита

  • 19.01.2016 11:43
  • 2499
  • 1
МЗХ предлага такса за проверка на оборудването за растителна защита
Министерството на земеделието и храните (МЗХ) предлага промени в Тарифата за таксите, събирани от Контролно-техническата инспекция към Министерството на земеделието и храните по Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника.
 
Измененията са свързани с преминаването на функциите на закритата Контролно-техническа инспекция към министъра на земеделието и храните, съответно към Областните дирекции „Земеделие“. Това става ясно от проект на постановление, предложен от земеделския министър Десислава Танева за одобрение от Министерски съвет. 
 
Предвижда се таксите за извършване на годишни и сезонни технически прегледи на техниката да се събират от съответната областна дирекция „Земеделие“, а таксите за издаване и подмяна на свидетелство за правоспособност за работа с техниката – от Министерство на земеделието и храните. 
 
Въвежда се и такса за извършване на периодична проверка на оборудването за прилагане на продукти за растителна защита в размер на 40 лв. 
 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Николай
на 19.01.2016 12:44:26
Така както е написано който не е запознат ще реши че до сега не е имало такса!!!!!!
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug