Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

МЗХ предлага такса за проверка на оборудването за растителна защита

МЗХ предлага такса за проверка на оборудването за растителна защита
Министерството на земеделието и храните (МЗХ) предлага промени в Тарифата за таксите, събирани от Контролно-техническата инспекция към Министерството на земеделието и храните по Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника.
 
Измененията са свързани с преминаването на функциите на закритата Контролно-техническа инспекция към министъра на земеделието и храните, съответно към Областните дирекции „Земеделие“. Това става ясно от проект на постановление, предложен от земеделския министър Десислава Танева за одобрение от Министерски съвет. 
 
Предвижда се таксите за извършване на годишни и сезонни технически прегледи на техниката да се събират от съответната областна дирекция „Земеделие“, а таксите за издаване и подмяна на свидетелство за правоспособност за работа с техниката – от Министерство на земеделието и храните. 
 
Въвежда се и такса за извършване на периодична проверка на оборудването за прилагане на продукти за растителна защита в размер на 40 лв. 
 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Николай
на 19.01.2016 12:44:26
Така както е написано който не е запознат ще реши че до сега не е имало такса!!!!!!
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug