Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

На фокус: Прикачният гроздокомбайн ALMA

На фокус: Прикачният гроздокомбайн ALMA

Наближава прибирането на реколтата от грозде. В наши дни един от най-добрите помощници на земеделския производител са комбайните. Затова днес ще разгледаме по-внимателно гроздокомбайнът ALMA тип Selecta.

Комбайн за прибиране на реколтата от грозде 

Той се характеризира с висока надеждност и производителност. Особено внимание е отделено на понижаване на механичното въздействие върху растенията и опорните конструкции.

Предлага на оператора широк спектър от настройки и модули по избор, позволяващи адаптиране на комбайна към особеностите на всеки участък, както и съобразяване с изискванията към степенната на почистване на събраната реколта.

Управлението на гроздокомбайна ALMA се осъществява електрохидравлично чрез джойстик. Задвижването е осигурено от собствена хидравлична система.

Мощността на трактора е желателно да бъде 65 к.с., като обемът на бункерите е 2х1300 литра.

Ъгъл на завиване - до 90 градуса

Регулиране по височина - 0-700 мм

Ширина - 2,45 м

Височина - 2,75 м


 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug