Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

На фокус: Валяк MADARA BXT B-6.0

На фокус: Валяк MADARA BXT B-6.0

Препоръчителна скорост при работа - до 10 км/ч

Валякът се използва за изравняване на повърхността,  раздробяване и уплътняване, интензивно разбиване на буците и предотвратяване на загубата на влага. Моделът MADARA BXT B-6.0 е снабден с ротационни тежести и сечащ апарат с ножове.

Препоръчителната мощност на трактора е 75-100 к.с. Работна ширина на машината – 6,0 м, както и при модела BXT 613.

Транспортна ширина – 2,80 м, височина – 1,50 м, и дължина – 4,55 м.

Работната скорост на MADARA BXT B-6.0 е 6-10 км/ч, както и при моделите BXT-B 4,5, BXT 413 иBXT 613. Максималната транспортна скорост е 25 км/ч.

Навесното устройство е теглич с ухо с диаметър 50 мм за болт с диаметър 40 мм. Машината тежи 2,9 тона. Най-тежката, сравнено с останалите споменати модели досега.


 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug