На полева демонстрация в Добруджа земеделци се убедиха в японската сила на Kubota

На полева демонстрация в Добруджа земеделци се убедиха в японската сила на Kubota
Значителното увеличаване на продажбите на тракторите Kubota и заемането за пореден път на престижното трето място на пазара през седемте месеца на 2016 г. е показател за качествата на японските машини и за отличната работа на официалния вносител на бранда за страната КББГ Кубота България. 
 
Компанията отново показа своята активност и внимание към земеделските стопани, организирайки заедно със своя дилър Агропът 2011 атрактивна демонстрация в землището на село Гурково. Пред фермери от региона бяха представени в действие моделите М7 131, М7 151 и М7 171 - от 130 до 170 к.с., които са олицетворение на японската сила, безупречното качество и високото ниво на оборудване. 
 
Тракторите Kubota от новата М 7001 серия са предназначени за тежка работа на полето, с тежък прикачен инвентар. Те са с различно ниво на оборудване според възможностите на клиентите, заяви Мирослав Николов, търговски директор на КББГ. 
 
 
Тракторите Kubota от новата М 7001 серия се предлагат с два вида трансмисия – едната е Powershift, втората е безстепенна Vario. Серията разполога с по-висок клас на оборудване, подчерта Павлин Пасев, управител на Агропът 2011. Те са ISOBUS съвместими, което прави управлението им изключително лесно и ефективно. Тракторите имат по-голямо междуосово разстояние между предния и задния мост, по-голямо тегло и по-висока мощност. 
 
Тракторите от новата М 7001 серия са с 3 години пълна гаранция или 3 000 моточаса и промоционално 3 безплатни обслужвания за сметка на Kubota. Останалите трактори от М серията са с 4 години гаранция и 3 безплатни обслужвания.
 
Към тракторите бяха агрегатирани прикачни машини също с марката Kubota. Фермерите видяха в действие два вида сеялки – есенна, с работна ширина 4,5 м, и пролетна 6-редова с торовнасяне. На полето бяха представени навесна 3-метрова брана и 4-метрова прикачна брана, продълбочител и 4-корпусен обръщателен плуг, торачка и стърнищен култиватор.
 
 
„Инвентарът е разнообразен, много здрав и с отлично качество. Той перфектно се съчетава с тракторите Kubota“, подчерта Мирослав Николов. По думите му по този начин земеделските стопани могат да получават цялостни решения от един доставчик и от една марка. 
 
„Ние, от Кубота, постоянно разработваме нови машини и предоставяме нови възможности, чрез които земеделците да работят по-добре и да полагат по-добри грижи за почвата за подобряване на нейната структура“, заяви Антони Губер, продуктов мениджър в Kubota, който беше специален гост на демонстрацията. 
 
За допълнителна информация:
 
02/ 828 13 02

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!