Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

На сватба с червен лъскав трактор, вместо с кола

На сватба с червен лъскав трактор, вместо с кола

На сватба с нов червен лъскав трактор, вместо с кола. Защо пък не, когато тракторите са твоята страст и са станали част от живота ти? 

Предишната седмица, старозагорци станаха свидетели на една от най-атрактивните сватби правена някога в града.
Младоженецът Димитър Вълчев, сервизен специалист във “ Фермер 2000 ” премина почти през целия град, за да вземе своята бъдеща съпруга Марияна с трактор.
Младоженците, качени на мощният червен трактор Масей Фергюсън събраха аплодисментите на гости и пешеходци.

Поздравления от клиенти и партньори за доброто си представяне получи "Фермер 2000" и за атрактивният си и голям щанд по време на селскостопанското изложение в Добрич. Тази година на Добричкия панаир “Фермер 2000” ЕАД участвува с доста по-голяма площ и променено местоположение. Новият изложбен щанд даде възможност да се представи богатата гама от машини под слогана на фирмата “Всички световноизвестни марки под един покрив ! ”.
За почти всеки продукт фирмата предлага на фермера селекция от доставчици, от които той може да избере по качество и цена. Например, при силозите се предлагат такива от турски, испански и френски доставчици. Така на клиентите на Фермер 2000 не им се налага да пазаруват някъде другаде поради липса на продукти или разнообразие от цени.

 

вижте още:
Фотоалбум "Селското стопанство и всичко за него" - Добрич 2007   

Полева презентация на Claas и Amazone

Фотоалбум със снимки на трактори

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug