Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Над 100 фирми ще вземат участие в Русенското изложение

Над 100 фирми ще вземат участие в Русенското изложение
Над 100 фирми производители, вносители и дистрибутори на техника от цялата страна и от чужбина, научни институти и организации са заявили досега участието си в ІХ - то специализирано Изложение на земеделска и автомобилна техника, което ще се проведе от 17 до 19 май на територията на Русенския университет “Ангел Кънчев”. 

То е под патронажа на г-н Ивайло Калфин - зам. министър-председател на Р България и министър на външните работи и се организира от Аграрно-индустриалния и Транспортния факултети на РУ “Ангел Кънчев”, със съдействието на Областната администрация - Русе, Община - Русе и Съюзът на учените, а съорганизатори са Националната служба за съвети в земеделието, Контролно - техническата инспекция, Националният център за аграрни науки и Стопанската камара. Това съобщи днес пред русенски медии доц. д-р инж. Христо Белоев – декан на Аграрно-индустриален факултет на Русенски университет „Ангел Кънчев”, главен координатор на Изложението.
 
Изложението ще бъде открито на 17 май от Ивайло Калфин-зам. министър-председател и министър на външните работи. Очакват се още Нихат Кабил - министър на земеделието и горите, д-р Светла Бъчварова - зам. министър на земеделието и горите, посланици, народни представители, областни управители, кметове, директори на учреждения, институти и организации и др.
 
През 2006г. в Русенското изложение участваха фирми вносители и дистрибутори на земеделска техника - Рапид КБ ООД; Ванто Трейд Ауто АД; Мегатрон ЕАД; Римекс инженеринг АД; Фермер 2000 ЕООД; Бри Варна ООД; Оптиком ООД; СД Съдружие Стойчеви 57-65; Агромашинаимпекс-София; Агромашина-София ЕООД; Бултрекс ООД; Щил и др.
Разшири се и участието на фирми производители на земеделска техника. Някои от тях са: Спарки АД; ТИСЕМ АД; Раломекс АД; Универсал ПЗ ЕООД; Агротехника 97 АД, Пряспа- Светозар Киров ЕТ; Първи май АД; Ремел АД; Перла АД; Агротехремонт-61 АД; Техсел АД; Реном ООД; Малтехагро ООД; ЕТ Елица-Р; Агромикрон АД; Алмонд ООД; Металагро АД; Динамика ООД; Булагро АД; Хидротехника АД.
 
Със свой щанд на изложението ще се представят и Асоциацията на българските села и интернет порталите www.selo.bg и www.tractor.bg
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug