Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НАП продава трактори и ремаркета чрез нова онлайн система

НАП продава трактори и ремаркета чрез нова онлайн система

източник: www.fermer.bg

Националната агенция по приходите (НАП) стартира нов онлайн портал за продажби, чрез който предлага на явни и тайни търгове вещи на свои длъжници или конфискувани и отнети в полза на държавата активи.

Проверка на Фермер.БГ в онлайн портала показа, че голяма част от обявените за продажба „вещи“ са предназначени за агросектора.

НАП Варна, например, продава чрез явен търг ремарке за трактор.

Машина за мелене на зърно в много добро техническо състояние, вертикална почистваща машина за зърно, както и телескопичен товарач JCB 531 – 70, при първоначална цена 56 000 лв (цена само на товарача – бел.ред.) предлага  НАПСофия

Регионалното представителство във Велико Търново продава агрегат за доене.

ТД на НАП в Пловдив предлага Колесен трактор “Беларус” ЮМЗ – 6М, регистриран 1987 г., цвят сигнално червен, обем на двигателя 4490 куб.см., мощност 80 к.с., 59 kW, в добро външно състояние, с предно гребло, хидравлична кофа. Началната цена е 4000 лв.

Чрез явен търг НАП Бургас продава колесен трактор ФОРД 675Д , който се намира в стопански двор в град Котел. Първоначалната цена е 17375.40 лв.

Освен селскостопанска техника, дирекциите на НАП предлагат и парцели земеделска земя във Варненски, Хасковски, Видински и Пловдивски региони.  

Към всяко обява има бутон Как да купя с инструкции в помощ на потребителите, които искат да се възползват от предлаганите съоръжения, машини и терени.

В новия електронен магазин на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на вещта, номер на търга и други критерии, посочиха от НАП. Това значително улеснява клиентите на НАП при търсенето на желаните от тях активи. Освен това желаещите да участват в търговете, вече могат да платят депозита си за участие онлайн. Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден.

Коментари
анонимен
на 03.06.2013 17:33:49
преди да си купите зетор прочетете форума защо повече никога зетор[:wall:] малко са марките трактори
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug