Навигационна система Track-Guide II с нова промоционална цена до 15 март

  • 3403
  • 0
  • Новини
Навигационна система Track-Guide II с нова промоционална цена до 15 март

Навигационната система TRACK GUIDE II помага на водача на машината, направлявайки я в прави линии при обработки като торене, пръскане и други. Снабдена е със 7-инчов дисплей и меню на български език. Системата е проектирана с изключително опростена структура, с лесен достъп и визуализация на всички функции върху дисплея на терминала.

 

 

Изобразява се работната скорост на машината и се отчита както обработената площ, така и оставащата част от полето. Терминала позволява безпроблемно извършване на обработките, дори в нощно време или при намалена видимост. Системите за навигация Track Guide II са снабдени с USB стик, на който се запаметяват не само незавършените полета, а и граничните файлове за очертаване в реални граници, които се използват в Поземлената комисия.

 

 

В навигационната система могат да се въведат и запаметят работните ширини на всички инвентари, с които работи машината. По време на работа в полето, при презастъпване или пропуск, върху диспея на терминала се визуализира припокриването и показва посоката на отклонение от основната линия. Изключително важна е употребата им при пръскане с хербицид, с цел опазване на посевите от предозиране и изгаряне.

 

Навигациите на Muller Elektronik Track Guide  могат да служат като универсален терминал, който едновременно изпълнява ролята на навигационна система и на контролер за управление, спестявайки средства за закупуване на терминали, при всеки нов инвентар. Track Guide II може да бъде надградена със софтуер ISOBUS, който дава възможност за управление на всеки ISOBUS инвентар. Това прави тези терминали  съвместими с всички Isobus машини,  независимо от марката и годината на производство.

 

 

За фермерите намаляването на разходите е един от най-важните фактори за добри финансови резултати.  Средствата за закупуването на семена, торове, хербициди, пестициди, гориво, както и времето за работа на полето, могат да бъдат намалени с използването на прецизни технологии. Прецизното земеделие помага в отстраняване на припокриванията и по-точно внасяне на семената и торовете, полагайки само там, където е необходимо.

 

Рационалното внасяне с променлив разход позволява да се достигне икономия в размер на 7 до 12 %, автоматичното изключване на секциите  на пръскачката, торачката или сеялката намалява разходите до 20 %, а използването на навигациите съкращава разходите с още 10-15 %. Анализа на тези резултати показва, че правилната употреба на прецизното земеделие може да намали разходите на средства и труд с  25-27 %.

 

 

Внедряването на прецизни технологии в земеделието има за да цел да повиши икономическата ефективност на селскостопанско производството и да подобри на качеството на продукцията.

 

При закупуване на навигацията получавате:


- Монтиране на GPS навигацията на място;

- Обучение на служителите, които ще работят с нея;

- Външна антена с EGNOS сигнал с точност на работа 15-25 см;

- Опция Section View показва секциите на пръскачката при препокриване;

- Дневен или нощен режим на екрана;

- Цветен дисплей 150 мм;

- 2D и 3D режим на изгледа;

- Флаш памет USB + обновяване на софтуера. Възможност за очертаване по ИСАК в реални граници;

- Отчитане на обработената и оставаща площ от полето;Отчитане скоростта на работа в полето.

 

Повече информация за немските GPS навигационни системи за селското стопанство MULLER ELEKTRONIK и за промоционалните активности на фирмата, може да получите от фирма „УНИВЕРСАЛ – НВГ“ООД – гр. Долна Оряховица, основен представител и вносител за България или да посетите техният сайт WWW.UNIVERSAL-NVG.BG или на телефон 0887 105 225

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!