Най-новите трактори LS MT7 пристигнаха в базата на Сатнет

Топ серията на изключително атрактивна цена може да бъде открита в базата на компанията в Карлово

Най-новите трактори LS MT7 пристигнаха в базата на Сатнет

Най-новото бижу в портфолиото на южнокорейските трактори LS - серията LS MT7 и конкретно моделите със 101. к.с могат да бъдат открити в базата на официалния вносител за България - Сатнет в Карлово.

 

Моделите от серията LS MT7.101 се отличават с висока производителност и надеждност, отлична маневреност, ниска консумация на гориво и най-важното - перфектен сервиз и след гаранционно обслужване.

 

Именно това са две от основните причини стотици земеделски производители всяка година да избират южнокорейските трактори заедно със Сатнет за свой доверен партньор на полето.

 

Иначе LS MT7.101 е универсален трактор с кабина и 4-цилиндров двигател с марката IVECO TIRE5, Power Shuttle скоростна кутия с 40 скорости напред и назад.

 

Машината разполага също и с EHL - електро-хидравлична навесна система, втора категория, с автоматично нивелиране. Както и с електро-хидравличен диференциал.

 

Едно от топ предимствата на тракторите LS MT7.101 е тяхната ниска консумация на гориво. Пестете от всяко едно стартиране на двигателя с LS!

 

Тракторите от тази серия са универсални и са подходящи освен за работа в полето, но и в животновъдни ферми. Именно това е и една от причините дизайна на трактора да е съобразен със съвременните тенденции, като в същото време е иновативен и практичен. Дължината на трактора е 4,04 м., а ширината 2,00 м. Машината е висока 2,68 м., а масата й е 4215 кг.

 

Всеки трактор LS от тази серия, независимо дали се предлага с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управлението.

 

Говорейки за комфорт - тракторът е оборудван с удобна пневматична седалка, позволяваща завъртане до 20° за по-добра видимост. Същото се отнася и за луксозната кабина, която освен перфектна видимост от страна на оператора при всички процеси, предлага още парно,  климатик и филтриране на въздух. Тя е оборудвана със стерео система, състояща се от оптимално разположени тонколони и съвременен плейър, за да достави едно истинско удоволствие на съответния оператор.

 

С всеки закупен трактор от Сатнет получавате:
- Безплатен транспорт;
- Обучение в избрана от вас сервизна база на САТНЕТ ЕООД в страната;
- Гаранционен и извън гаранционен сервиз.


Повече информация може да получите от фирма Сатнет и на http://www.LStractor.bg