Най-силната АГРА ви очаква

  • 155
  • 0
  • Новини
Най-силната АГРА ви очаква

Трийсет и първото  издание на едно от най-значимите изложения в България и на Балканите - АГРА 2023 започна. 

 

Ръст на участниците и изложбените площи с 35%, мащабно представяне на разнообразна техника - с това се похвалиха организаторите от Международния панаир Пловдив.

 

АГРА 2023 е най-силното издание на изложбата от 2010-а година насам.

 

 

Съорганизатор на изложението за втора поредна година е Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България АГРОТЕХ.

 

Нейният председател Николай Митев ни разказа повече. 

 

“Както и в миналото издание, през тази година нашата асоциация има за приоритет дигитализацията на сектора, иновациите.  Имаме множество премиери. Разбира се, прецизното земеделие - това са все акценти на много от нашите членове. Важни неща, които смятаме, че вълнуват всички наши клиенти. 
Имаме едно изключително международно присъствие. Виждам, че имаме гости от всички континенти.  Особено сега АГРА е на международния календар на изложенията”, каза Митев. 

 

АГРА е по-голяма. Има над 30% ръст на заетите площи, включително на членове на нашата асоциация. Така, както се прави в европейските страни, отбеляза председателят на АГРОТЕХ. 

 

По инициатива на асоциация АГРОТЕХ тазгодишното издание на изложението ще бъде съпътствано от Street Food Fest.

 

“Отдавна мислехме с нашите колеги как да направим изложението по-интересно. Така че сме много оптимистични за тазгодишното издание”, заключи Митев. 

 

Изложението АГРА 2023 продължава до 25 февруари.