Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

New Holland и Trelleborg стартираха съвместна маркетингова кампания

New Holland и Trelleborg стартираха съвместна маркетингова кампания

New Holland T 7070 Blue Power

New Holland и Trelleborg стартираха съвместна маркетингова кампания, която от една страна представя предимствата на новите "T" серии Blue Power трактори New Holland,  а от друга страна това, че всички те са екипирани с гуми на Trelleborg.

 

НЕ - лимитираната серия трактори "Blue Power"на New Holland бяха представени на пазара по повод наградите през 2010 г. за "Трактор на годината" и "Златен медал за дизайн на трактор". Същите тези награди бяха спечелени от Ню Холланд Агрикълчър и през 2008-а година.

 

В съвместната кампания с производителя на гуми Trelleborg се показват най-иновативните достижения при производството на гуми, които позволяват по-голямо натоварване и по-малко притъпкване на почвата. Освен това тези гуми позволяват висока скорост както при движение на асфалт, така и при движение върху земеделска земя.

 

За изминалата 2010-а година от НЕ-лимитираната серия трактори New Holland Blue Power са поръчани 350 броя.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug