Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

New Holland представи новите си серии трактори от високия клас

New Holland представи новите си серии трактори от високия клас

New Holland T 7 - трактори

 

New Holland се превърна в първия производител на трактори, който възнамерява да покрие най-високите  стандарти за вредни емисии -Tier 4 Final, задължителни от 2014г. за страните от ЕС.

 

Във време, в което производителите се колебаят какви действия да предприемат, за да изпълнят изискванията по следващия етап Tier 3b за 2011г., New Holland  обявиха, че използването на селективната каталитична редукция ( SCR ) в комбинация с технологията на рециркулация на отработените газове, са достатъчно условие, за да осъществят и последните цели, формулирани в Tier 4 Final.

 

От New Holland смятат, че всяка промяна в технологията на работа на двигателя трябва да върви ръка за ръка с подобряване ефективността на работата за фермерите. И ако каталитичната редукция подобрява екологичността и мощността на машината, за да се улеснят фермерите в използването на AdBlue - водния разтвор на урея, необходим за осъществяването на технологията SCR, New Holland добавя 10 литров IBC резервоар и помпа към всеки закупен трактор, който е оборудван с SCR технологията.

 

Серия Т7 на New Holland е актуализирана и разширена версия на досегашната серия Т7000. Деветте модела са с номинална мощност от 125  до 230 к.с. и максимална от 171 к.с. до 269 к.с. Двигателят е 6.7 литров, разработен от Fiat и техните Powertrain технологии, по същия начин както и при цялата нова гама трактори CASE IH. Въпреки че New Holland преименува тракторите си съвсем скоро, с тази новост се стреми да се постигне улеснение за потребителя - името на модела се съставя от Т7, последвано от точка, след която трите цифри дават информация на потребителя за мощността на съответния трактор.

 

Вероятно за най-радикални промени може да говорим при серията Т8. От New Holland признават, че съществуващите Т8000 не заеха същата пазарна ниша, която зае серия 70 от 90-те години, макар и това да е била маркетинговата цел на компанията. Оттам се надяват да поправят това с новата серия модели от Т8. New Holland Т8 са оборудвани с 9 литрови двигател, с максимална мощност от 273 к.с. до 389 к.с.

 

Другата нова серия Т9 на New Holland, оборудвана също с SCR технология и мощност в диапазон от 354 к. с. до 608 к.с., също официално излиза на пазара, след като скоро получи пълно типове одобрение за цяла Европа.

 

 

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на "Трактор.БГ" е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug