Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

New Holland представи новия по-икономичен и стабилен гроздокомбайн V 6060

New Holland представи новия по-икономичен и стабилен гроздокомбайн V 6060

гроздокомбайн New Holland

 

По време на изложението за селскостопанска техника в Хановер - Агритехника 2011, базираният в Торино, Италия производител на селскостопанска техника New Holland, представи нов модел гроздокомбайн.

 

Това е новия New Holland V6060, отличаващ се със своите иновативни системи за безопасност.

 

Гроздокомбайна е оборудван с няколко степенна система за безопасност, която включва предупреждение за претоварване на колесната база, когато има опасност от преобръщане.

 

Освен това, електронно-управляваната хидравлична система е обвързана постоянно с управлението на двигателя, като това довежда до оптимизация на работния процес на агрегатите и води до 30% намаляване на консумацията на гориво.

 

По-малкия разход на гориво освен, че спестява пари на гроздопроизводителите, но и отговаря на всички най-нови и строги изисквания на Европейския съюз за екология и отделяне на въглероден двуокис в атмосферата.

 

 

© 2011 tractor.bg

текст и снимки : Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug