Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

New Holland разширява своята гама пръскачки с новите самоходни New Guardian

New Holland разширява своята гама пръскачки с новите самоходни New Guardian

самоходна пръскачка New Holland - New Guardian

 

Новите самоходни пръскачки New Guardian от New Holland се отличават с висока продуктивност, обработвайки повече декари за час благодарениe на по-високата мощност на двигателя, по-големия размер на резервоара за препарати, стабилно балансираното окачване, което позволява висока средна скорост без накланяне на щангите по време на пръскане. Също така новите пръскачки се отличават с малък радиус на завиване, което в комбинация с високия клиренс ги прави изключително маневрени и удобни за работа в полето.

 

New Holland пуска три нови модела самоходни пръскачки със задвижване 4x4, които са с хидростатично управление на щангите, монтирани в предната част и два модела 4x2 с механично управление и задно монтирани щанги. Със своя радиус за завиване от малко над 4,5 метра, пръскачките осигуряват лесното маневриране дори при по-тесни площи.

 

Трите модела самоходни пръскачки, с монтирана отпред щанга, са оборудвани с двигатели с мощност до 365 к.с.  и възможност за избор на капацитета на цистерната до 6000 литра и ширина на щангата до 38 метра. Балансираното разпределение на теглото в съотношение 50/50 запазва стабилността на колелата за максимално сцепление и минимално уплътняване. Самоходните пръскачки са подходящи за целия земеделски сезон, тъй като размера на клиренса е цели 1,8 метра!  Уникалното хидравлично окачване осигурява стабилност и подобрява точността на пръскане.

 

Другите два модела самоходни пръскачки са с мощност от 240 до 275 к.с. Предлагат се с подобрен дизайн и са лесни за поддръжка. Широкият работен обхват и високия клиренс позволяват на оператора да пръска огромни площи за кратко време. Моделите покриват до 38-40 метра  при всяко преминаване.

 

© 2010 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug