New Holland разширява своята гама пръскачки с новите самоходни New Guardian

New Holland разширява своята гама пръскачки с новите самоходни New Guardian

 

Новите самоходни пръскачки New Guardian от New Holland се отличават с висока продуктивност, обработвайки повече декари за час благодарениe на по-високата мощност на двигателя, по-големия размер на резервоара за препарати, стабилно балансираното окачване, което позволява висока средна скорост без накланяне на щангите по време на пръскане. Също така новите пръскачки се отличават с малък радиус на завиване, което в комбинация с високия клиренс ги прави изключително маневрени и удобни за работа в полето.

 

New Holland пуска три нови модела самоходни пръскачки със задвижване 4x4, които са с хидростатично управление на щангите, монтирани в предната част и два модела 4x2 с механично управление и задно монтирани щанги. Със своя радиус за завиване от малко над 4,5 метра, пръскачките осигуряват лесното маневриране дори при по-тесни площи.

 

Трите модела самоходни пръскачки, с монтирана отпред щанга, са оборудвани с двигатели с мощност до 365 к.с.  и възможност за избор на капацитета на цистерната до 6000 литра и ширина на щангата до 38 метра. Балансираното разпределение на теглото в съотношение 50/50 запазва стабилността на колелата за максимално сцепление и минимално уплътняване. Самоходните пръскачки са подходящи за целия земеделски сезон, тъй като размера на клиренса е цели 1,8 метра!  Уникалното хидравлично окачване осигурява стабилност и подобрява точността на пръскане.

 

Другите два модела самоходни пръскачки са с мощност от 240 до 275 к.с. Предлагат се с подобрен дизайн и са лесни за поддръжка. Широкият работен обхват и високия клиренс позволяват на оператора да пръска огромни площи за кратко време. Моделите покриват до 38-40 метра  при всяко преминаване.

 

© 2010 tractor.bg