Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

New Holland с 5 сребърни медала за иновации на Агритехника 2011

New Holland с 5 сребърни медала за иновации на Агритехника 2011

New Holland T7 Auto-Commmand

Един от най-впечатляващите щандове за селскостопанска техника по време на изложението Агритехника 2011 бе определено този на New Holland.

 

Красивият италиански дизайн и удобното разположение на машините дадоха възможност на посетителите да се запознаят отблизо с иновациите от New Holland.

 

Основните акценти бяха върху новите серии трактори за едро земеделие - T 8 и T9, както и изцяло новите серии трактори Т 4, Т 5, TD 5, T 6 и T7, като T 7 бяха оцветени в различен отенък от традиционно синьото за New Holland по повод новата „Аuto Command“ автоматизирана система за управление на трансмисията, която позволява скорост до 50 км.ч.

 

За първи път пред фермерите бяха показани и новата серия комбайни CX и CR отговарящи на еко-нормите Tier 4 A, които могат да бъдат поръчвани с гумено-верижно задвижване на предния мост със система за по-малко утъпкване на почвата Smart – Trax.

 

Очаквайте детайлни представяния от Трактор.БГ , на всички иновации представени на щанда на New Holland.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug