NEW HOLLAND си тръгна с няколко медала от Агритехника 2017

Сред водещите предложения, представени на Агритехника, бяха комбайните от обновената серия световни рекордьори

NEW HOLLAND си тръгна с няколко медала от Агритехника 2017
Редица отличия спечели престижния производител на селскостопанска техника, NEW HOLLAND, в рамките на Агритехника 2017 в Хановер.
 
 
NEW HOLLAND T6 Dynamic Command стана „Машина на годината“ 2018, като взе приз в средната мощностна категория трактори. Тази награда не изненада никого, тъй като още с дебюта си, серията T6, се превърна в стандартния избор на професионалните фермери и специалисти в агробизнеса. Успех потвърден от официалния вносител на NEW HOLLAND у нас – ИНТЕРАГРИ.
 
 
Тази година акцентът на най-голямото селскостопанско изложение в света бе обърнат към зелените технологии и нововъведения. Със сребърен медал за агроиновация се окичи първата система за Проактивна Автоматизация на настройките на комбайна. Тя е достъпна в серията CR Revalation на NEW HOLLAND и е създадена с цел да увеличи производителността и намали натоварването на оператора.
 
 
Проактивната система на NEW HOLLAND не се базира на традиционни сензори и системи за контрол, а представя един изцяло нов поглед и съвсем различно ниво на автоматизацията. Докато текущите системи реагират след засичане на промяна в условията, новото решението на NEW HOLLAND проактивно адаптира настройките така, че да са активни в секундата, в която ще бъдат необходими, а не чак след това. Това означава, че системата на практика предотвратява почти на 100% загубите, вместо само да се бори за намаляването им, като досегашните решения. 
 
 
Сред водещите предложения, представени на Агритехника, бяха комбайните от обновената серия световни рекордьори – CR и най-високопроизводителните конвенционални комбайни CX.
 
„В рамките на Агритехника показваме три изцяло нови машини. Първата е комбайнът CR 10.90 Revalation, който е и най-мощният на пазара. Другата премиера е на комбайните от серията CX5 и CX6, сред подобренията, на които е и новата кабина. CR серията е доказан рекордьор и най-добрият помощник на големите стопанства. Докато моделите от серията CX са предвидени за малките и средни стопанства“, каза Лионел Глеру, директор маркетинг комбайни New Holland Agriculture пред камерата на Трактор.БГ.
 
 
New Holland е една от най-предпочитаните марки. Това се дължи на изключителните качества, високата производителност и надежност на машините, коментира още Глеру.
 
„Смея да твърдя, че всички наши машини са произведени според нуждите и спецификите на пазара, в това число удовлетворяват напълно и търсенията на българските фермери. New Holland е сред лидерите на пазара на селскостопанска техника. Брандът заема втора позиция и е сред най-предпочитаните марки на българския пазар, което, разбира се, дължим на нашия единствен партньор за вашата страна – Интерагри България“, допълни той. 
 
 
Редица решения бяха представени и за професионалните фермери. Тракторите, които приковаха вниманието на посетителите и направиха своя дебют бяха от серията T7 и T8.
 
„Тракторите от серията Т8 са изключително професионални и изцяло оборудвани, следвайки нуждите на професионалния земеделец. Това е нашата топ гама, която е правилното решение за всички производители и собственици на големи стопанства“, каза Франческо Вецали, бизнес директор New Holland Agriculture.
 
 
Друга новост бе моделът T4 F, който е готов да задоволи изцяло нуждите на овощари и лозари.
 
„Тук представяме и нашата нова генерация трактори от серията T4 F, които са създадени специално за овощарите. С премиерния ни модел показваме изцяло новата ни кабина, с подобрена видимост и безопасност. Новият модел е и изключително маневрен. Специализираните ни машини са с дълга традиция на европейския пазар. В България продадените модели само за изминалата година наброяват 25. New Holland Т4 F е премиум трактор, който изцяло покрива нуждите на земеделците, докато им гарантира максимална производителност“, разказа Вирджинио Чизана, маркетинг мениджър за европейския пазар New Holland Agriculture.
 
 
Иновациите се превърнаха във важна част от ежедневието на всеки фермер, тъй като те не просто гарантират максимален успех, но и се грижат за намаляване на разходите. Интерагри България, като лидер на пазара за земеделска техника, разбира това.
 
„Интерагри инвестираха много през последните години в отварянето на няколко нови бази, освен това увеличи и екипа си, за да може той да бъде максимално близо до фермерите непрекъснато. Всичко това изцяло съвпада с нашето виждане за водене на успешна политика. Това е и една от причините нашето партньорство с Интерагри да е толкова успешно“, заключи Франческо Вецали.
 
Повече информация можете да получите от официалния вносител на NEW HOLLAND за България, фирма Интерагри на телефон 0700 46 666.
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар