Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

NextSwath е нова крачка в автоматизацията на земеделските машини (ВИДЕО)

NextSwath е нова крачка в автоматизацията на земеделските машини (ВИДЕО)
Форум за технологии в прецизното земеделие – така изглеждаше щанда на НИК по време на изложението БATA АГРО Есен 2015. Компанията не само представи новите решения в областта на прецизното земеделие, но и използва събитието за дискусии и обсъждания на все по-нарастващото внедряване на модерни технологии в земеделието.
 
Пред Фермер.БГ управителят на НИК Иво Куманов посочи: „БАТА Агро е важно изложение за нас. Именно по тази причина сме със сравнително голям екип от над 30 души представители на компанията на това изложение. Не е случайно, защото за нас е важно екипът от експерти, които имаме, да поддържат постоянен контакт с клиентите. Настоящото изложение е важно ревю и нека да го наречем годишна среща с клиенти, от която чуваме тяхната обратна връзка“.

 
Продуктите и услугите, предлагани от НИК са насочени към конкретни ползи за земеделците. По време на БАТА те успяха да се срещнат с експерти от различни области, които да ги насочат как най-ефективно да решат проблемите в стопанствата си или как да оптимизират работния процес, посредством новите технологии.
 
„Една от новостите, които представяме на тазгодишното изложение и смятам, че много скоро ще се превърне в хит, това е NextSwath – технология на Trimble, която работи съвместно с новият дисплей TMX. Тази технология дава една независимост от уменията на механизатора, без значение от това, кой стои зад волана на машината, тя обръща накрая на полето винаги по най-перфектния начин, който предварително е проектиран и избран от мениджъра. За нас тази технология е следваща крачка в процеса на автоматизация на земеделските машини“, обясни управителят на НИК Иво Куманов.
 
Дъщерната компания на НИК – НИК Агро Сървис представи нов пакет услуги с името Агробаланс. Той включва в себе си освен така познатото почвено картиране с анализ в собствената лаборатория на компанията, изготвяне на планове за балансирано торене, съобразно с целите на клиента и заложените добиви, които той очаква и би искал да получи, както и последващо проследяване чрез растителни и почвени анализи на развитието на културата.
 
Повече информация за новите предложения от НИК – Trimble NextSwath и услугата Агробаланс, може да получите в интернет на адрес: www.nik.bg или на телефон 02/9744333.
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
PhyllisWrisy
на 12.02.2017 16:24:53
wh0cd597079 <a href=http://tadalafil.us.com/>tadalafil</a>
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug